GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ SÜLEYMAN DOĞAN KASTAMONU’DA…

 

Bir yandan Türkiye genelinde şube genel kurullarını gerçekleştiren Sendikamızın,  üyelerimize ve teşkilatlarımıza yönelik saha çalışmaları da büyük bir hızla devam ediyor.

Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Doğan bu kapsamda Zonguldak’tan sonra Kastamonu’da da geniş bir saha çalışması yaptı.

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ KUTLU ZİYARET EDİLDİ

Sendikamız Kastamonu Şube  Başkanlığı’nca düzenlenen program kapsamında Kastamonu İl Sağlık Müdürü Dr. Yüksel Kutlu ile bir araya gelen Sendikamız Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Doğan, ilde bulunan ve Sağlık Bakanlığı’na bağlı kurumlarda görev yapan üyelerimizin sorunlarını İl Müdürü Kutlu ile paylaştı.

Doğan İl Sağlık Müdürlüğü ziyareti kapsamında  Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı İsmail Hakkı Demir’i de ziyaret etti, taleplerimizi iletti.

ASH İL MÜDÜRÜ SAVAŞ İLE BİR ARAYA GELİNDİ

Daha sonra Aile ve Sosyal Hizmetler Kastamonu İl Müdürü Abdullah Savaş ile kurumlarda çalışan sosyal hizmet işçisi üyelerimizin sıkıntılarını paylaşan Genel Başkan Yardımcısı Doğan, sendikamızın bu manada ürettiği çözüm önerilerini İl Müdürü Savaş’a  iletti.

Genel Başkan Yardımcımız Doğan burada Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı İsmail Hakkı Demir’i de ziyaret etti.

AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HASTANESİ BAŞHEKİMİ ZİYARET EDİLDİ, ÜYELERİMİZLE BİRE BİR GÖRÜŞME YAPILDI

Kastamonu temasları çerçevesinde Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Turgay Ersoy’u da ziyaret eden Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Doğan, kurumda çalışan üyelerimizle yaptıkları görüşmeleri ve talepleri Başhekim Ersoy’a  anlattı.

Çalışanları birimlerinde ziyaret eden Doğan, yeni yetki dönemi hakkında da üyelerimizi bilgilendirdi.

EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİ’NE ZİYARET,  ÜYELERİMİZE YENİ YETKİ DÖNEMİ BİLGİLENDİRİLMESİ

Kastamonu da gerçekleştirdiği saha ziyaretleri kapsamında Eğitim Araştırma Hastanesi’nde temaslarda bulunan Süleyman Doğan, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Erkan Türkmen’i ziyaret etti, üyelerimizin sıkıntılarını paylaştı.

Eğitim Araştırma Hastanesi’nde birimleri tek tek ziyaret ederek hem üyelerimiz, hem de diğer  sağlık işçileri ile bir araya  gelen Genel Bakan Yardımcımız Süleyman Doğan, Sağlık Bakanlığı yeni dönem yetki ve toplu  iş sözleşmesi süreci hakkında üyelerimizi bilgilendirdi.

FİZİK TEDAVİ REHABİTASYON HASTANESİ İDARİ VE MALİ İŞLER MÜDÜRÜNE ZİYARET

Genel Başkan Yardımcımız Doğan’ın Kastamonu da ki bir sonraki durağı ise Fizik Tedavi Rehabilitasyon Hastanesi oldu. Doğan burada İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Burhan Yücebıyık’ı da ziyaret ederek kurumda çalışan üyelerimizin sorun ve taleplerine ilişkin istişarede bulundu.

KASTAMONU ŞUBESİ ZİYARET EDİLDİ, TEMSİCİLER TOPLANTISI YAPILDIKastamonu’daki kurumlarda gerçekleştirilen saha çalışması sonrası Şubeyi ziyaret eden Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Doğan, Şube Başkanı Abdurrahman Yılmaz ve Yönetimi ile bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu.

Sendikamız Kastamonu Şube Başkanlığı’nda temsilcilerimizle bir araya gelerek bir toplantı yapan Doğan, sendikamızın yaptığı faaliyetler, toplu  iş sözleşmeleri, üniversite örgütlenmeleri ve Sağlık Bakanlığı yeni dönem yetki süreci hakkında temsilcilerimizi bilgilendirdi, soruları  cevaplandırdı.

Doğan’ın Kastamonu temaslarına Şube Başkanımız Abdurrahman Yılmaz, Şube Yönetimi ile kurum-kuruluş temsilcileri de destek verdi.