GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ DOĞAN ZONGULDAK’TA SAHA ÇALIŞMASI YAPTI

Sendikamız Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Doğan Zonguldak’ta saha çalışması yaptı, üyelerimi ve temsilcilerimiz ile bir araya geldi, Bülent Ecevit Üniversite Hastanesi’nde örgütlenme çalışması yaptı. Doğan ayrıca Aile ve Sosyal Hizmetler Zonguldak İl Müdürü Veli Köktürk’ü ziyaret etti.

Doğan tarafından gerçekleştirilen geniş kapsamlı saha çalışmasına Zonguldak Şube  Başkanımız Recai Özcan ve yönetim kurulu ile temsilcilerimiz eşlik etti.

ASH İL MÜDÜRÜ KÖKTÜRK İLE ÜYELERİMİZİN SORUNLARI KONUŞULDU

Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Doğan ve beraberindeki heyet, Zonguldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Veli Köktürk’ü ziyaret etti.

İl Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen ziyarette Genel Başkan Yardımcımız Doğan,  il müdürlüğü bünyesindeki kurumlarda görev yapan üyelerimizin ve diğer sosyal hizmet işçilerinin sorunlarını, çalışma koşullarını ve idarelerden kaynaklanan sorunlarını dile getirdi, sendikamızın çözüm önerilerini sundu.

Sendikamızın yapıcı çözüm önerilerinin kendileri için kıymetli olduğunu belirten İl Müdürü  Veli Köktürk,  çalışan memnuniyeti, çalışma ortamının huzurlu olmasını ve iş barışının sağlanmasının kendileri açısından da son derece  önemli olduğunu belirterek, yetkili sendika ile yapılacak işbirliğinin önemini vurguladı.

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTE HASTANESİNDE ÖRGÜTLENME ÇALIŞMASI

Sendikamız Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Doğan Zonguldak Bülent Ecevit Üniversite Hastanesi’nde örgütlenme çalışması yürüttü.

Beraberindeki heyet ile birimlerde çalışanları ziyaret eden Doğan, sağlık işçilerinin yetkili sendikası Öz Sağlık İş’in faaliyetlerini anlattı,  üyelerine yönelik sağladığı katkıları ifade etti.

Sağlık işçilerinin yoğun ilgi gösterdiği Öz Sağlık-İş Heyeti’nin özellikle ferdi kaza sigortası ve pandemi ödemeleri konusundaki soruları yanıtlandırıldı.

TEMSİLCİ TOPLANTISI YAPILDI, YENİ DÖNEM HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Doğan Sendikamız Zonguldak Şube Başkanlığı’nda , ildeki kurum ve kuruluşlarda görev yapan sendikamız temsilcileri ve  Şube başkan ve yönetim kurulumuz ile bir araya geldi.

Yeni dönem Sağlık Bakanlığı toplu sözleşme süreci başta olmak üzere, Türkiye geneli üniversite örgütlenmeleri ve sendikamızın diğer  faaliyetleri konusunda temsilcilerimize bilgi  veren Süleyman Doğan, temsilcilerimizin sorularını da  cevaplandırdı.