İSTANBUL SAHA ÇALIŞMASI TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

İSTANBUL 1 ve 3 NO’LU ŞUBELERİMİZ İLE

ORTAK AKIL

BULUŞMASI

 

Genel Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin 1 haftadır  İstanbul’da yoğun şekilde sürdürdüğü saha  çalışmaları devam ederken, 1 ve 3 No’lu şubelerimiz, şube yöneticileri ve temsilcilerimizin katıldığı büyük bir  ortak akıl toplantısı düzenlendi.

İstanbul 1 ve 3 No’lu Şubelere bağlı tüm kurum ve birimlerde yapılan toplantı, ziyaretler, kurum yöneticileri ve il müdürleriyle yapılan istişarelerin ardından bir araya gelen İstanbul Öz Sağlık İş  Ailesi, sahadan alınan verileri değerlendirdi, ortak akılla masaya yatırdı.

Pandemi süreci başta olmak üzere görev şehidi bütün sağlık ve sosyal hizmet personeli için saygı duruşunun ardından başlayan toplantıda, Genel Başkan Yardımcıları Süleyman Doğan, Tuba  Gülpembelioğlu, Mustafa Özüpek ve Yavuz Aksanoğlu  birer konuşma yaptılar.

Kendi görev ve sorumluluk alanları ile ilgili olarak katılımcıları bilgilendiren Sendikamız Yönetim Kurulu Üyeleri, İstanbul saha çalışması kapsamında elde edilen bilgileri  ve kurum yöneticileri ile yapılan istişare toplantılarının sonuçlarını paylaştılar.

Toplantıda ayrıca İstanbul 1 No’lu  Şube  Başkanı Adem  Yavuz  ile  3 No’lu Şube Başkanı Ergin Balekoğlu’da birer konuşma yaparak, bir hafta süren İstanbul saha çalışması hakkında katılımcıları bilgilendirdiler

 

GENEL BAŞKAN SERT:

SORUNLARIMIZI BİR KEZ DAHA YERİNDE TESPİT ETTİK, ÇÖZÜM İÇİN MÜCADELEMİZİ ARTIRARAK SÜRDÜRECEĞİZ”

 

İstanbul saha çalışması kapsamında düzenlenen 1 ve 3 No’lu Şube Temsilciler Toplantısı’nda katılımcılara hitap eden Genel Başkan Devlet Sert,  Türkiye genelinde devam eden saha çalışmalarının en geniş kapsamlısını İstanbul’da  gerçekleştirdiklerini söyledi.  Üye ve Kurum sayısı  açısından İstanbul’un önemine dikkat çeken Genel Başkan Sert, sorunların tespiti noktasında yerindelik ilkesini işleterek daha hızlı  çözüm üretmek için saha çalışmaları yapıldığını kaydetti.

İstanbul’da yapılan çalışmalar sırasında İl Müdürlükleri, kurum müdür ve yöneticileri, hastane yöneticileri ile bir araya geldiklerini, hazırlanan raporların kendilerine takdim edildiğini ve bakanlıklar nezdinde  Sendika  olarak yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verildiğini de söyleyen Genel Başkan Sert, “Sorunlarımızı bir kez daha yerinde tespit ettik, çözüm için mücadelemizi artırarak sürdüreceğiz” dedi.

YÖNETİM KURULU KATILIMCILARIN SORULARI CEVAPLANDIRDI

İstanbul 1 ve 3 No’lu Şube Başkanlıkları ve bağlı temsilcilerin katılımıyla düzenlenen Temsilciler Toplantısı’nda Sendikamız Yönetim Kurulu Üyeleri, katılımcılardan gelen soruları cevaplandırdı, mevzuat ve TİS Uygulamaları konusunda bilgilendirme yaptılar.

Kurumlar nezdinde yaşanan keyfiliklerden kaynaklanan sıkıntıların da sıkça dile getirildiği toplantıda, özellikle  İl Müdürlükleri, Genel Müdürlükler ve  Bakanlıklar ile yapılan ortak çalışmalar konusunda da katılımcılara bilgi verildi.

1

Bir yanıt yazın