YAŞLILAR HAFTASI’NDA MALTEPE HUZUREVİ’NDEYDİK

GÖLGESİNDE HAYAT BULDUĞUMUZ ÇINARLARIMIZA SAHİP ÇIKIYORUZ

Sosyal hizmet çalışanlarının saygı, şefkat, özenle baktığı yaşlılarımızı 18-24 Mart “YAŞLILARA SAYGI HAFTASI” çerçevesinde ziyaret ettik, yanlarında olduğumuzu bir kez daha gösterdik.

Genel Başkanımız Devlet Sert, Genel Başkan Yardımcılarımız Tuba  Gülpembelioğlu, Süleyman Doğan, Mustafa Özüpek, Yavuz Aksanoğlu,  ve  1 No’lu  Şube Başkanımız Adem Yavuz, 2 No’lu  Şube  Başkanımız Erdem Dinç, 3 No’lu  Şube  Başkanımız Ergin Balekoğlu, 4 No’lu  Şube  Başkanımız Temel Yazıcı,  şube yönetimleri ve temsilcilerimiz ile birlikte  Maltepe Huzurevi’nde kalan yaşlılarımızı ziyaret ettik.

Bol bol sohbet edilen, istek, dilek ve temennileri dinlenen Huzurevi sakinlerine Genel Başkan Sert tarafından karanfil takdim edildi.

Öz Sağlık İş Sendikası Heyeti, Maltepe Huzurevi çalışanlarını da görevleri başında ziyaret ederek, emeklerinden dolayı teşekkür etti, karanfil verdiler.

Genel Başkan Sert ve beraberindeki heyet daha sonra Huzurevi Müdürü  Asuman  Çebi’yi de ziyaret ederek,  huzurevi sakinleri adına teşekkür ettiler.

Bir yanıt yazın