GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ ÖZÜPEK EDİRNE’DE…

Sendikamız Öz Sağlık-İş’in Türkiye genelinde yürüttüğü saha çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Özüpek, Edirne’de üyelerimizle bir araya geldi, kurum ve kuruluşları ziyaret etti.

Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Özüpek’e ziyaretlerinde Edirne Şube Başkanımız Emre Promet ile şube yönetimi eşlik etti.

İL MÜDÜRLÜKLERİ ZİYARET EDİLDİ

Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Özüpek ve beraberindeki sendikamız heyeti, Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Tohumcu’yu ve İl Müdür Yardımcısı Sebahattin Bilgiç’i ziyaret ederek ilde görev yapan sosyal hizmet çalışanlarımızın sorun ve talepleri hakkında istişarede bulundu.

İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr.Mustafa İsak Yıldırım ve Kalite ve Destek Hizmetler Başkan Yardımcısı Mustafa Kesler’i de ziyaret eden Genel Başkan Yardımcımız sağlık işçisi üyelerimizin çalışma koşullarına ilişkin bilgi alışverişinde bulundu.

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ’NE ZİYARET

Edirne’de saha çalışmasında bulunan Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Özüpek, Trakya Üniversitesi Hastanesi’nde görev yapan üyelerimizle bir araya gelerek bilgilendirme toplantısı yaptı.

Ayrıca Trakya Üniversitesi Hastanesi Müdürü Muzaffer Tüdan’ı da ziyaret eden Genel Başkan Yardımcımız, üyelerimizin talep ve sorunları hakkında istişarede bulundu.

TEMSİLCİLER TOPLANTISI YAPILDI

Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Özüpek tüm kurumlarda görev yapan temsilcilerimizle bir araya gelerek toplantı yaptı, temsilcilerimizin sorularını tek tek cevapladı bilgilendirmede bulundu.

EDİRNE SULTAN 1. MURAT DEVLET HASTANESİ’NE ZİYARET

Edirne’de saha çalışmaları kapsamında Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi’nde  üyelerimizi çalıştıkları birimlerinde ziyaret eden Genel Başkan Yardımcımız Özüpek, Hastane Başhekimi Uzm.Dr. Gülsevin Şimşek ile İdari Mali Hizmetler Müdürü Yalçın Ay’ı da ziyaret etti.

EDİRNE HUZUREVİ’NE ZİYARET

Edirne Huzurevi’nde üyelerimizle bir araya gelen Genel Başkan Yardımcımız Özüpek, Huzurevi Müdürü İbrahim Irmak’ı da ziyaret ederek kurumda görev yapan üyelerimizin yaşadığı sorun ve talepleri üzerine istişarede bulundu.