GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ YAVUZ, AKSARAY’DA ÜYELERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ

Sendikamız Genel Başkan Yardımcısı Adem Yavuz, Aksaray’da üyelerimizle bir araya geldi, kurum ve kuruluşları ziyaret ederek sorunları yerinde tespit etti.

Genel Başkan Yardımcımıza ziyaretlerinde Aksaray Şube Başkanımız Abdullah Yıldırım ile Niğde Şube Başkanımız Kevser Çevik ile şube yönetimi eşlik etti.

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRÜ ZİYARET EDİLDİ

Genel Başkan Yardımcımız Adem Yavuz ve beraberindeki sendikamız heyeti, Aile ve Sosyal Hizmetler Aksaray İl Müdürü Nurettin Ulaş’ı ziyaret etti, ilde görev yapan sosyal hizmet personeli üyelerimizin sorunları hakkında istişarede bulundu.

Genel Başkan Yardımcımız Yavuz, aynı zamanda İl Müdürlüğünde görev yapan üyelerimizi de ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.

ÇOCUK EVLERİ KOORDİNASYON MERKEZİ’NDE ÜYELERİMİZLE TOPLANTI YAPILDI

Aksaray Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi’nde üyelerimizi ziyaret ederek toplantı yapan Genel Başkan Yardımcımız sendikamız çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu.

ABDULKADİR ÜÇYILDIZ HUZUREVİ ZİYARET EDİLDİ

Abdulkadir Üçyıldız Huzurevi’nde üyelerimizi ziyaret eden Genel Başkan Yardımcımız ve beraberindeki sendikamız heyeti, aynı zamanda kurum müdürü Kenan Aktaş’ı da ziyaret ederek üyelerimizin sorunlarına ilişkin sendikamız çözüm önerilerini paylaştılar.

ÇOCUK EVLERİ SİTESİ’NE ZİYARET

Aksaray Çocuk Evleri Sitesi’ni de ziyaret eden Genel Başkan Yardımcımız Yavuz, üyelerimizi görev yaptıkları birimlerinde ziyaret etti.

REHABİLİTASYON MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDE ÜYELERLE TOPLANTI YAPILDI

Genel Başkan Yardımcımız Adem Yavuz’un Aksaray’da bir sonraki durağı Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü oldu. Burada üyelerimizle toplantı yapan Genel Başkan Yardımcımız Yavuz, Kurum Müdürü Mehmet Kutlucan’ı da ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu.