GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ DOĞAN, SİVAS’DA SAHA ÇALIŞMASINDA BULUNDU

Sivas’lı üyelerimizin sorun ve taleplerinin yerinde çözümü için saha çalışmasında bulunan Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Doğan, kurum ve kuruluşları ziyaret etti, üyelerimizle bir araya geldi.

Genel Başkan Yardımcımız Doğan’a Sivas temaslarında Şube Başkanımız İbrahim Eyce ile şube yönetimi eşlik etti.

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRÜ ZİYARET EDİLDİ

Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Doğan ve beraberindeki heyetin Sivas’ta ilk durağı Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü oldu. İl Müdürü Özgür Kırmızıtaş ve İl Müdür Yardımcıları Efe Zileli, Hülya Özdemir, Sinan Aktaş’ı ziyaret eden Genel Başkan Yardımcımız ilde görev yapan sosyal hizmet personeli üyelerimizin sorun ve taleplerini görüştü, sendikamız çözüm önerilerini anlattı.

DÖRT EYLÜL SEVGİ VE ÇOCUK EVLERİ’NDE ÜYELERE ZİYARET

Sivas Dört Eylül Sevgi ve Çocuk Evleri Müdürlüğü’nde üyelerimizi ziyaret eden Genel Başkan Yardımcımız Doğan, Kurum Müdürü Murat Özdemir’i de ziyaret ederek istişarede bulundu.

İHRAMCIZADE İSMAİL HAKKI TOPRAK HUZUREVİ’NDE ÜYELERLE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

İhramcızade İsmail Hakkı Toprak Huzurevi’nde üyelerimizi ziyaret ederek bilgilendirme toplantısı yapan Genel Başkan Yardımcımız soruları tek tek cevaplayarak üyelerimizin taleplerini dinledi. Daha sonra Kurum Müdürü İsmail Üstün’ü ziyaret eden Genel Başkan Yardımcımız sendikamız çalışmaları hakkında bilgi verdi.

ÇOCUK EVLERİ SİTESİ ZİYARET EDİLDİ

Çocuk Evleri Sitesi’nde Kurum Müdürü Ali Kırmalı’yı ziyaret ederek istişarelerde bulunan Genel Başkan Yardımcımız kurumda görev yapan üyelerimizle de bilgilendirme toplantısı yaptı.

ŞİDDET ÖNLEME VE İZLEME MERKEZİ’NDE ÜYELERİMİZE ZİYARET

ŞÖNİM(Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi) de Kurum Müdürü Koray Baştüfekçi’yi ziyaret eden Genel Başkan Yardımcımız ve beraberindeki sendikamız heyeti, üyelerimizi de ziyaret ederek bilgilendirmelerde bulundu.

 

TEMSİLCİLER TOPLANTISI YAPILDI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı kurum ve kuruluşlarda görev yapan temsilcilerimizle bir araya gelen Genel Başkan Yardımcımız Doğan, temsilcilerimizden gelen soruları tek tek cevapladı sendikamız faaliyetlerinden bahsetti.

 

SİVAS ŞUBE BAŞKANLIĞIMIZA ZİYARET

Sivas Şube Başkanımız İbrahim Eyce ile şube yönetimini ziyaret eden Genel Başkan Yardımcımız, ilde yürütülen sendikal faaliyetler hakkında istişarelerde bulundu.