GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ YAVUZ, KAYSERİLİ ÜYELERİMİZ İÇİN SAHADAYDI

Sendikamızın üyelerimizin sorunlarının yerinde çözümü için Türkiye genelinde yürüttüğü saha çalışmaları kapsamında Genel Başkan Yardımcımız Adem Yavuz Kayseri’de temaslarda bulundu.

Genel Başkan Yardımcımız Adem Yavuz’a ziyaretlerinde Kayseri Şube Başkanımız Emre Kocaman ile şube yönetimi eşlik etti.

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Genel Başkan Yardımcımız Yavuz ve beraberindeki sendikamız heyeti, Kayseri Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcıları Ahmet Emin Keleş ve Gül Akpınar’ı ziyaret ettiler. Kayseri’de görev yapan sosyal hizmet çalışanı üyelerimizin sorun ve taleplerinin görüşüldüğü ziyarette, Genel Başkan Yardımcımız sendikamızın çözüm önerilerini paylaştı.

ÇOCUK EVLERİ SİTESİNE ZİYARET

Çocuk Evleri Sitesi’nde üyelerimizle bir araya gelen Genel Başkan Yardımcımız, Çocuk Evleri Sitesi Kurum Müdürü Hakan Gülce ve Müdür Yardımcısı Haris Kurnaz’ı da ziyarete ederek üyelerimizin sorun ve talepleri hakkında istişarede bulundu.

İSTİKBAL REHABİLİTASYON MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARET

Genel Başkan Yardımcımız Yavuz ve beraberindeki sendikamız heyeti, İstikbal Rehabilitasyon Merkezi’nde üyelerimizle görüştü, sorularını cevapladı ayrıca Sevgi Yıldırım’ı da ziyaret etti.

HAK-İŞ/ HİZMET-İŞ İL BAŞKANLIĞINA ZİYARET

HAK-İŞ/Hizmet-İş Kayseri İl Başkanı Serhat Çelik’i de ziyaret eden Genel Başkan Yardımcımız Yavuz, Çelik ile ortak sendikal faaliyetler hakkında istişarede bulundu.