BAŞKAN SERT, KARS’TA KURUM VE KURULUŞLARI ZİYARET ETTİ, TEMSİLCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN SERT, KARS’TA KURUM VE KURULUŞLARI ZİYARET ETTİ, TEMSİLCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Sendikamız Genel Başkanı Devlet Sert, Şubemizin 1. Olağan Genel Kurulu için gittiği Kars’ta bir dizi ziyarette bulundu.

Genel Başkan Sert’e, Genel Başkan Yardımcılarımız Adem Yavuz, Remzi Karataş, Süleyman Doğan, Genel Başkan Danışmanımız Fadlı Erdem, Kars Şube Başkanımız Adnan Yerli ile şube yönetimi eşlik etti.

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Genel Başkanımız Devlet Sert ve beraberindeki sendikamız heyeti İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr. Zakir Lazoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarette kurum ve kuruluşlarda çalışan üyelerimizin yaşadığı sıkıntılar ve sendikal çözüm önerileri hakkında istişarede bulunuldu.

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ KAPU’YA ZİYARET

Genel Başkanımız Sert’in Kars’ta ki bir sonraki durağı Kafkas Üniversitesi oldu. Rektör Prof.Dr. Hüsnü Kapu’yu ziyaret eden Genel Başkanımız, üniversite bünyesinde çalışan üyelerimizin özlük ve mali hakları konusunda görüş alışverişinde bulundu.

HARAKANİ DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMİNE ZİYARET

Genel Başkan Devlet Sert, Harakani Devlet Hastanesi Yöneticisi- Başhekimi Dr. Aytaç Erman Kesgin’i de ziyaret ederek hastane bünyesinde görev yapan üyelerimizin talep ve sorunları hakkında istişarede bulundu.

ÜYEMİZE TAZİYE ZİYARETİ

Harakani Devlet Hastanesi’nde görevli üyemiz Salih Taşdemirci’nin oğlunun inşaattan düşerek hayatını kaybetmesi sonucu Genel Başkanımız Devlet Sert ve beraberindeki sendikamız heyeti aileye taziye ziyaretinde bulundu.

TEMSİLCİLER TOPLANTISINA KATILDI

Kars Şubemizi ziyareti esnasında temsilcilerimizle bir araya gelen Genel Başkanımız Devlet Sert, temsilcilerimizden gelen soruları yanıtladı.

Toplantıda toplu iş sözleşmeleri, ve sendikal faaliyetler hakkında da bilgi verildi.