Genel Başkan Yardımcılarımız Adem Yavuz ve Süleyman Doğan ile Genel Başkan Danışmanımız Fadlı Erdem Elazığ Fırat Üniversitesi’nde geniş kapsamlı örgütlenme çalışması yaptılar, üyelerimiz ve Fırat Üniversitesi sağlık işçileri ile bir araya geldiler, birimleri ziyaret ederek sendikamızın faaliyetleri hakkında kapsamlı bilgi verdiler.
FIRAT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ’NDE ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
Genel Başkan Yardımcılarımız Adem Yavuz ve Süleyman Doğan ile Genel Başkan Danışmanımız Fadlı Erdem ve teşkilat mensuplarımız Fırat Üniversitesi Hastanesi’nde geniş kapsamlı örgütlenme çalışması yaptılar.
Bütün birimleri tek tek ziyaret ederek hem üyelerimiz hem de diğer çalışanlarla bir araya gelen heyetimiz, sağlık işçilerinin sorunlarını dinledi, sendikamızın diğer üniversitelerde yapmış olduğu çalışmalardan örnekler verdiler.
SAĞLIK ÇALIŞANLARINDAN ÖZ SAĞLIK-İŞ’E YOĞUN İLGİ
Hastane birimlerinde üyelerimiz ve diğer sağlık çalışanlarını ziyaret eden Heyetimiz, 200 binlere ulaşan üye sayımız, bakanlıklarda ve üniversiteler ile diğer bazı özel işyerlerinde devam eden örgütlenme çalışmaları, sendikamızın akademik faaliyetleri, ulusal ve uluslararası mecralarda gerçekleştirilen çalışmalar hakkında çalışanları bilgilendirdiler.
Fırat Üniversite Hastanesi’nde görev yapan sağlık çalışanları, Sendikamızın üyelerine yaptığı Pandemi Ödemesi ve 60 bin lira değerindeki Ferdi Kaza Sigortası konusunda Genel Başkan Yardımcılarımızdan geniş kapsamlı bilgi aldılar.
Gerekse de hastane bahçesi ve dinlenme alanlarında Sendikamız heyetine araya büyük ilgi gösteren Dicle Üniversitesi sağlık işçileri, Sendikamızın üniversitelerde yapmış olduğu kazanımlı toplu iş sözleşmeleri hakkında bilgi aldılar, özlük haklarına ilişkin yaşadıkları sorunlarla ilgili görüş sordular.
Sendikamızın Türkiye geneli üniversite örgütlenmeleri bütün hızıyla devam ederken, Diyarbakır Dicle Üniversitesi’nde gerçekleştirilen örgütlenme çalışmalarında sona yaklaşıldı.