ÖZ SAĞLIK-İŞ AİLESİNİN ACI GÜNÜ

GAZİANTEP’TE YAŞANAN KATLİAM GİBİ KAZADA ÜYEMİZ 2 AMBÜLANS SÜRÜCÜSÜ DE VEFAT ETTİ

Gaziantep Nizip’te meydana gelen, 16 vatandaşımızın hayatını kaybettiği 22 vatandaşımızın da yaralandığı katliam gibi kaza, Sendikamız camiasını da yasa boğdu. Kazada 112 Ambülans sürücüsü 2 üyemiz vefat etti.

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Nizip bölümünde bir aracın şarampole devrildiği kazaya müdahaleye gelen park halindeki ambulans ve itfaiye aracı ile bölgede bulunan İhlas Haber Ajansının (İHA) canlı yayın aracına yolcu otobüsü çarptı.

Katliam gibi kazada 16 kişi hayatını kaybetti, 22 kişi de yaralandı.

AMBÜLANS SÜRÜCÜSÜ ÜYELERİMİZ VEFAT ETTİ

İlk kazaya müdahale için olay yerinde bulunan Gaziantep 112 görevlisi 2 ambülans sürücüsü üyemiz de meydana gelen büyük kazada hayatlarını kaybetti.

Yolcu otobüsünün çarptığı ambülansta bulunan üyelerimiz Abdullah Kütük ve Halil Özden vefat ettiler.

GENEL BAŞKAN SERT:

“ACIMIZIN TARİFİ YOK”

Olayla ilgili olarak Gaziantep Şubemizden bilgi alan Genel Başkanımız Devlet Sert, katliam gibi kazada vefat eden tüm vatandaşlarımıza ve üyelerimize  Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diledi.

Kazazedelere yardım için olay yerinde bulunan 2 ambülans sürücüsü sağlık çalışanı üyemizin, meydana gelen katliam gibi kazada vefat etmesinin Sendikamız camiasını yasa boğduğunu kaydeden Sert, “Arkadaşlarımız bizleri büyük bir acı içinde bırakarak şehit olmuşlardır. Acımızın tarifi yok. Kazada hayatlarını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa, ailelere sabır ve baş sağlığı diliyorum” dedi

GAZİANTEP ŞUBEMİZ OLAY YERİNDE

Olayın meydana gelmesinin hemen ardından olay yerine giden Gaziantep Şube Başkanımız Mehmet Görgel, Şube yönetimimiz, temsilcilerimiz ve üyelerimiz, hem katliam gibi kazanın ardından yaşanan yaralı ve cenaze nakil işlemlerine destek verdiler, hem de vefat eden üyelerimizin ailelerinin yanlarında bulundular.

Üyelerimizin cenaze törenine katılmak üzere, Genel Merkez yöneticilerimiz de Gaziantep’e hareket ettiler.