GAZİANTEP’TE KATLİAM GİBİ KAZADA ŞEHİT OLAN ÜYELERİMİZİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADIK

Dün Gaziantep’te meydana gelen 16 vatandaşımızın hayatını kaybettiği katliam gibi kazada 112 ambulans sürücüsü 2 üyemiz Halil Özden, Abdullah Küçük ve bir sağlık çalışanı Tuba Uzdilli ile Hizmet-İş Sendikamıza üye itfaiye çalışanı Ahmet Polat da vefat etmişti.

Genel Başkan Yardımcımız Remzi Karataş ve Gaziantep Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Yıldırım görevi başında şehit olan ambulans sürücüsü üyelerimiz ve diğer görev şehitlerini son yolculuğuna uğurladı.

Görev şehitleri için, ilk önce Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesi bahçesi önünden uğurlama yapıldı. Daha sonra Şehreküstü İtfaiye Bahçesi’nde anma töreni düzenlendi, son olarak Bahattin Nakiboğlu Camisi Asri Mezarlığı’nda cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze törenine katılan Genel Başkan Yardımcımız Karataş daha sonra da, merhum üyelerimizin ailesine taziye ziyaretinde bulunarak sabır ve başsağlığı diledi.

Cenaze törenine Sendikamız Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Görgel, Şanlıurfa Şube Başkanımız Bekir Başak ile şube yönetimleri, mesai arkadaşları ve çok sayıda üyemiz de katıldı.

KARATAŞ, HİZMET-İŞ SENDİKAMIZA DA TAZİYE DİLEKLERİNDE BULUNDU

Gaziantep’te yaşanan kazada Hizmet-İş Sendikamız üyelerinden itfaiye eri Ahmet Polat da şehit düşmüştü.

Genel Başkan Yardımcımız Karataş, Cenaze töreni için Gazintep’te bulunan Hizmet-İş Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir ve Gaziantep Şube Başkanı Halil ibrahim Tanrıöver’e de taziye ziyaretinde bulundu.

Katliam gibi kazada hayatını kaybeden üyelerimiz başta olmak üzere hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet dileriz.