ÖZ İPLİK İŞ SENDİKAMIZ 44 YAŞINDA

Genel Başkanımız Devlet Sert ve Genel Başkan Yardımcılarımız Mustafa Özüpek, Tuba Gülpembelioğlu ve Süleyman Doğan, Konfederasyonumuza bağlı Öz İplik-İş Sendikamızın 44. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri ve 3. Instagram Fotoğraf Yarışması Ödül Törenine katıldı.

The Ankara Hotel’de düzenlenen törene HAK-İŞ Genel Başkan Vekili Dr. Osman Yıldız, Genel Başkan Yardımcısı Av. Hüseyin Öz’ün yanı sıra Konfederasyona bağlı sendikaların genel başkanları, yönetimleri, Ankara Şubeleri, Öz İplik-İş Sendikası üyeleri ile basın mensupları katılım sağladı.

HAK-İŞ Genel Başkan Vekili Dr. Osman Yıldız yaptığı konuşmada Konfederasyon Genel Başkanı Mahmut Arslan’ın selamlarını iletti. Yıldız, geçtiğimiz günlerde koronavirüs salgınına yakalanan Genel Başkanı Mahmut Arslan’ın sağlık durumunun daha iyi olduğunu belirterek acil şifalar dileğinde bulundu.

Sendikal harekette genel kurulların, kuruluş yıldönümlerinin, anma günlerinin ve çeşitli aktivitelerin son derece önemli olduğunun altını çizen Yıldız, “Kuruluş yıldönümlerini, diğer anma etkinlik etkinliklerini, faaliyetlerin açılış ve kapanış programlarını da eklersek sendikal harekette ortak akılla oluşturacak ortamları oluşturmuş oluyoruz” dedi.

“Nice 44 Yıllara”

Öz İplik-İş Sendikası Genel Başkanı Rafi Ay, 44 yıl önce, alın teri için yola çıkanların izinde yılmadan mücadele ettiklerini belirterek, “HAK-İŞ çatısı altında; 43 yılı geride bıraktığımız şu anlarda nice 44 yıllara diyerek, enerji ve heyecanımızı yenilemenin gururunu yaşıyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından, Öz İplik-İş Sendikası Kuruluş Yıldönümü pastası kesildi.

Yarışmada Dereceye Girenler Ödüllendirildi

Kuruluş Yıldönümü kapsamında Öz İplik-İş Sendikası üyelerinin Instagram üzerinden katılım sağladığı “Tekstil Sektöründe Emek” konulu Instagram fotoğraf yarışmasının sonuçları açıklanarak, dereceye giren üyelere hediyeleri takdim edildi.

Genel Başkanımız Devlet Sert ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Öz İplik-İş Sendikası Genel Başkanı Rafi Ay ve Yönetimini tebrik ettiler.

Bir yanıt yazın