SAĞLIKTA ŞİDDET HIZ KESMİYOR

BIÇAKLANAN DOKTOR VE ÜYEMİZ GÜVENLİK PERSONELİNE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDUK

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir hastanın bıçaklı saldırısına uğrayan Asistan Doktor Ertan İskender ve saldırgana müdahale eden üyemiz güvenlik görevlileri Bilgin Biçer ve Tufan Baloğlu’na Ankara 1 No’lu Şube Başkanlığımız geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Saldırı sırasında ağır yaralanan Dr. Ertan İskender ile saldırıdan hafif yaralarla kurtulan güvenlik görevlilerini hastanede ziyaret eden Ankara 1 No’lu Şube Başkanımız Tahsin Özdemir’e, Baş temsilcimiz Mehmet Erzincanlı ile temsilcilerimiz Hatice Sümer ve Bayhan Yurdakul da eşlik etti.

 

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ MEHMET GÜLÜM BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

Yaralanan Doktor Ertan İskender’i ve güvenlik görevlisi üyelerimizi ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Mehmet Gülüm ziyaret sonrasında önemli açıklamalarda bulundu.

Yaptığı açıklamalarda elinden ve belinden bıçaklanan Doktor İskender’in genel sağlık durumu hakkında bilgilendirme yapan Ankara  İl Sağlık Müdürü Mehmet Gülüm, sağlıkta şiddetin önüne geçilmesi ve saldırganın gerekli cezayı alması için sürecin takipçisi olacaklarını söyledi.

İl Sağlık Müdürü  Gülüm’ün yaptığı basın açıklamasına Sendikamız Ankara  1 No’lu Şube Başkanımız Tahsin Özdemir, yönetim kurulu üyeleri ve  temsilcilerimiz de katıldı.

Bir yanıt yazın