YENİ ATANAN BAŞHEKİMLERLE ÜYELERİMİZİN SORUNLARINI GÖRÜŞTÜK

Sendikamız Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Özüpek ve Yavuz Aksanoğlu Ankara 2 Nolu Şube Yönetimi ile birlikte göreve yeni atanan Başhekimleri ziyaret etti, üyelerimizin sorunlarını bir kez daha dile getirerek ortak çözüm üretme iradesi konusunu istişare etti.

 

ANKARA ÜNİVERSİTESİ HASTANELER BAŞHEKİMİ VE BİLİM KURULU ÜYESİNE ZİYARET

Sendikamız Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Aksanoğlu Ankara Üniversitesi Hastaneler Başhekimi ve Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Akın Kaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu, üyelerin devam eden sorunlarına ilişkin karşılıklı görüş alışverişi yapıldı.

Ziyarete Genel Başkan Yardımcımız Yavuz Aksanoğlu’nun yanı sıra Ankara 2 No’lu Şube Başkanı Yener Öztürk, Şube Başkan Yardımcımız Mehmet Sel ve Ankara Üniversitesi Hastanesi Baş Temsilcimiz Süleyman Hilmi Şen’de katıldı.

 

İBNİ SİNA HASTANESİ BAŞHEKİMLİĞİ’NE ZİYARET

Genel Başkan Yardımcımız Aksanoğlu ve beraberindeki heyet yeni atanan İbn-i Sina Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Atilla Aral’a da hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Üyelerin sorunlarının da dile getirildiği ziyarette, sendikal faaliyetlerimiz ve sorunların çözümü noktasında karşılıklı bilgi paylaşımı yapıldı.

 

CEBECİ HASTANESİ BAŞHEKİMLİĞİ’NE ZİYARET

Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Özüpek Ankara 2 No’lu Şube Yönetimi ile birlikte yeni atanan Cebeci Hastanesi Başhekimi Tanıl Kendirci’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Görüşme kapsamında sağlık personellerinin sorunları, çalışma koşulları ve işyerindeki çalışma barışına ilişkin görüşler dile getirildi. Ziyarete Ankara 2 No’lu Şube Başkanı Yener Öztürk, Şube Başkan Yardımcımız Mehmet Sel ve Ankara Üniversitesi Hastanesi Baş Temsilcimiz Süleyman Hilmi Şen’de katıldı.

Bir yanıt yazın