SAHA ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

KASTAMONULU ÜYELERİMİZ İÇİN SAHADAYDIK

 

Sendikamız Türkiye genelinde yürüttüğü saha çalışmalarına Kastamonu’da devam ediyor. Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Doğan Kastamonu’da üyelerimizi ziyaret etti, sorunlarını dinledi ve çözüm yolları hakkında kurum yöneticileriyle görüştü.

 

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARET EDİLDİ

Sağlık çalışanlarının yaşadıkları sorunların yerinde ve hızlı çözümü için İl Sağlık Müdürü Doktor Yüksel Kutlu ziyaret edildi. Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Doğan, üyelerimizin kurumlarında yaşadığı sorunları dile getirdi, ortak çözüm önerilerini iletti.

Ziyarete Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Doğan’ın yanı sıra Zonguldak İl Başkanımız Recai Özcan ve kurum temsilcilerimiz de katıldı.

 

AÇSH İL MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARET

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı kurum ve kuruluşlarda çalışan Kastamonulu üyelerimizin taleplerinin ve sorunlarının iletilmesi adına Kastamonu İl Müdürü Abdullah Savaş ziyaret edildi.

Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Doğan ziyarette özellikle 696 sayılı KHK ile kadroya geçen işçilerin yaşadıkları sorunları dile getirdi, karşılıklı görüş alıverişinde bulunuldu, sendikal faaliyetlerimiz ve sorunların çözümü noktasındaki çalışmalarımız hakkında paylaşımlar yapıldı.

 

KURUM VE KURULUŞLAR ZİYARET EDİLDİ, ÜYELERLE TOPLANTI YAPILDI

Kastamonu saha çalışmaları kapsamında Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Doğan, il müdürlüklerinin ardından Tosya Huzurevi, Tosya Devlet Hastanesi, ÇEKOM ve Kastamonu Eğitim Araştırma Hastanesi’ne ziyaretlerde bulundu.

Kurum yetkililerine üyelerimizin yaşadıkları sorunlar ve talepleri iletilerek sorunların yerinde ve hızlı çözümü noktasında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Kurum ziyaretlerinin ardından üyelerle bir araya gelerek toplantı gerçekleştiren Doğan, sağlık ve sosyal hizmet personelinin sorunlarını dinledi ve Toplu İş Sözleşmesi hakkında bilgilendirme yaptı.

Bir yanıt yazın