ADANA, MERSİN, OSMANİYE VE KARAMANLI ÜYELERİMİZ İÇİN SAHADAYDIK

SORUNLARI YERİNDE İNCELİYORUZ

Sendikamız Öz Sağlık-İş, üyeleri başta olmak üzere sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının tamamının sorunlarının yerinde tespiti, kurum yöneticileri ile sorun ve çözüm önerilerini paylaşma adına yaptığı saha çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor.

Sendikamız Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Doğan, Adana, Mersin, Osmaniye ve Karamanlı üyelerimiz için geniş bir saha çalışması yaptılar.

ADANA’DA ÜYELERLE BİR ARAYA GELDİK

Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Doğan Adana’da Çocuk Evleri Sitesi ve Oğuz Kağan Köksal Koruma Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde üyelerle bir araya geldi, çalışma koşulları ve özlük haklarla ilgili sorunları yerinde dinledi. Üyelerle karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Doğan, sendikanın problemlerin çözümüne ilişkin olarak Bakanlık nezdinde yaptığı çalışmalarla  ilgili bilgi verdi.

KARAİSALI DEVLET HASTANESİ VE ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ ÇALIŞANLARINI DİNLEDİK

Adana temasları çerçevesinde Karaisalı Devlet Hastanesi ve Engelsiz Yaşam Merkezi çalışanları ile bir araya gelen sendikamız, personelin sıkıntılarını dinledi, ağır çalışma koşulları ve pandemi sürecindeki mesai sisteminin oluşturduğu sorunları yerinde inceledi. Kurumlarda çalışan personel de Sendika yöneticilerinin yaptığı yerindelik çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

ÜYELERİN İLETTİĞİ SIKINTILAR SICAĞI SICAĞINA SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRÜ İLE PAYLAŞILDI

Sendikamız Adana saha çalışması kapsamında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nevzat Özer’i ziyaret etti, saha çalışması sırasında üyelerin dile getirdiği sorunları yüz yüze görüştü, sendikal çözüm önerilerini iletti. Ziyarette Adana İl Başkanımız Mesut Tekin Demirci de hazır bulundu

SOSYAL HİZMET ÇALIŞANLARININ ÇIĞLIĞI ADANA TVA EKRANLARINDAN KAMUOYUNA DUYURULDU

Adana’daki saha çalışmaları kapsamında sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sorunları Genel Sekreter Kayalı tarafından Adana TVA ekranlarından kamuoyu ile paylaşıldı. Kayalı “Bu Sabah Programı”nda Gazeteci Murat Yonat’ın sorularını cevaplandırdı.

MERSİN ÇOCUK EVLERİ SİTESİ VE ÇEKOM ZİYARET EDİLDİ

Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Doğan, Mersin temasları kapsamında Çocuk Evleri Sitesi ve Çocuk Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret ederek üyelerle bir araya geldi. Özellikle bakım personelinin yaşadığı sıkıntıların gündeme geldiği görüşmeler sırasında, çalışma koşullarının uygunsuzluğu, sabit vardiya sistemi ve özlük haklarla  ilgili  TİS’e aykırı uygulamalara ilişkin üyelerin yaşadığı sıkıntılar dile getirildi.

KANAL 33 TELEVİZYON SAĞLIK VE SOSYAL HİZMET ÇALIŞANLARINA KUCAK AÇTI

Mersin saha çalışması kapsamında, üyelerimizin sorunlarını Kanal 33 ekranlarından kamuoyuna duyurma fırsatı bulduk.

Sendikamız, Mersin Kanal 33 Televizyonu “ARZU Özer  ile  Gün Bugün” Programına katılarak  Aile, Çalışma ve  Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nda çalışan sosyal hizmet personelinin acil  çözüm bekleyen sorunlarını dile getirdi, bu konuda  Bakanlık yetkilileri ile başlatılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

OSMANİYE TEMASLARI

Sendika yöneticilerimizin Osmaniye temasları çerçevesinde Osmaniye Devlet Hastanesi Kalite ve Destek Müdürümüz M. Ali Hekimoğlu ziyaret edilerek, üyelerin talepleri iletildi, toplu iş sözleşmesinin uygulamasından kaynaklanan sıkıntılarla ilgili istişarelerde bulunuldu. Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Doğan ziyaret öncesinde de Hastanede çalışan üyelerle bir araya gelerek sendikanın faaliyetleri ile ilgili bilgilendirme yaptı, yeni dönem toplu  iş sözleşmesi hakkında katılım sağlayan üyelerle karşılıklı görüş  alış verişinde bulundu.

OSMANİYE  İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARET EDİLDİ

Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Doğan, saha çalışmaları kapsamında Osmaniye İl Sağlık Müdürlüğü Personel Destek Başkanı Hamza TOR’u ziyaret etti ve kurumlarda yaşanan sıkıntıların çözümü konusunda karşılıklı  görüş  alışverişinde bulundu.

HUZUREVİ, ÇEKOM, BAKIM REHABİLİTASYON MERKEZİ ÜYELERİ İLE TOPLANTI

Genel Başkan Yardımcısı Doğan Osmaniye’de gerçekleştirdiği saha  çalışmaları kapsamında  Huzurevi, ÇEKOM, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi  Müdürlüğü personeli ile bir araya geldi, mevcut  toplu  iş sözleşmesi hakkında bilgi verdi,  üyelerin sorunlarını dinledi.

AÇSH İL MÜDÜRÜ COŞKUN ZİYARET EDİLDİ

Osmaniye Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hamit Coşkun ile İl Müdür Yardımcısı Ekrem Boran’ı da ziyaret eden Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Doğan, personelin taleplerini ve sendikanın çözüm önerilerini  Coşkun ve Boran ile paylaştı.

OSMANİYE AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI’NA ZİYARET

Süleyman Doğan, Osmaniye teşkilat çalışmaları kapsamında  AK  Parti  İl Başkanlığı’nı da ziyaret etti. İl Başkanı Seydi Gülsoy’u makamında ziyaret eden  Doğan, sendikanın iş kolu ile ilgili yapmış  olduğu  faaliyetlere ilişkin bilgi verdi ve personelin sorunlarının çözümü konusunda  ortak formüllerin geliştirilmesini istedi.

Doğan’ın Osmaniye’deki çalışmalarına  İl Başkanımız  Mustafa Kemal Taş ve kurum temsilcileri de  eşlik etti.

Bir yanıt yazın