GENEL BAŞKANIMIZ’DAN ANKARA ”ÇEKOM” TOPLANTISI

GENEL BAŞKANIMIZ’DAN ANKARA “ÇEKOM” TOPLANTISI

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı ÇEKOM Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi iş yerlerinde çalışmakta olan üyelerimiz ile bir araya gelindi. Genel Başkanımız Sayın Devlet Sert ile Genel Yönetim Kurulu üyelerimiz, Ankara İl Başkanımız ve ÇEKOM işyeri temsilcilerimiz, Ankara Çocuk Evleri ve Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü’ne bağlı işyerlerinde çalışmakta olan üyelerimiz ile bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdiler.

Yapılan toplantıda kalabalık kitleye hitap eden Genel Başkanımız, kadroya geçiş süreci ile birlikte yapılan çalışmalar sonucunda çözüme kavuşturulan sorunlar ile devam etmekte olan ve üzerinde çalışılmaya devam edilen konular hakkında geniş bilgiler verdi.

696 Sayılı Kanun Hükmündeki Kararname ile kadroya geçirilen üyelerimizin almakta oldukları ücretleri kadroya geçiş öncesinde verilmekte olan yüzde farkların ödenmesine devam olunması gerektiğine dikkat çeken Sayın Sert, bu konuda gerekli hazırlıkları tamamladıklarını ve yargıya gidileceğini de ifade etti.
Sağlık Bakanlığı’nda çalışmakta olan sendikamız üyesi işçiler adına işletme toplu iş sözleşmesi yetki tespitinin sonuçlandığını, üye sayısı bakımından çoğunluğu sağladıklarını ve yetki tespit belgesini aldıklarını ifade eden genel başkanımız 2019 yılı içerisinde Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı iş yerlerinde çalışmakta olan üyelerimiz adına da toplu iş sözleşmesi yetki tespit müracaatına hazır olduklarını ifade etti.
Üyelerimizden gelen sorularında cevaplandığı toplantıda, söz alan üyelerimiz ,Öz Sağlık-İş sendikası’nın yürütmüş olduğu çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Bir yanıt yazın