HAK-İŞ’TEN 50. YILINDA KURUCULARLA VEFA TOPLANTISI

Konfederasyonumuz HAK-İŞ, yarım asırlık tarihine ışık tutmak üzere HAK-İŞ Eski Başkanları ve Kurucuları ile bir araya geldi.

HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen programa, HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Sendikamız Genel Başkanı Devlet Sert, HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcıları Yunus Değirmenci, Mehmet Ali Kayabaşı, HAK-İŞ Genel Sekreteri Eda Akbulut, HAK-İŞ Genel Sekreter Yardımcıları Fatma Zengin, Hamdi Abdullah Koçoğlu, HAK-İŞ Eski Başkanları, Eski Yöneticiler ve Kurucular katıldı.

Toplantıda konuşan HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan,  HAK-İŞ’in 50. Yılında köklerinden aldığı gücü yarınlara taşımak üzere çalışmalarına büyük bir azim ve kararlılıkla devam edeceğini belirterek,  “HAK-İŞ’in kuruluşundan bu günlere gelmemizde emeği geçen ve ahirete irtihal edenlere Allah’tan rahmet, hayatta olanlara sağlık diliyor, büyük HAK-İŞ ailesi olarak şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.