GENEL BAŞKAN SERT, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLEN TÜRKİYE YÜZYILININ EMEKÇİLERİ İFTAR BULUŞMASINA KATILDI

Genel Başkanımız Devlet Sert, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen “Türkiye Yüzyılının Emekçileri İftar Programı”na katıldı.

Programa, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Sendikamız Genel Başkanı Devlet Sert, Genel Başkan Yardımcılarımız Adem Yavuz, Mustafa Özüpek, İstanbul 1 No’lu Şube Başkanımız Murat Kaytaran, 2 No’lu Şube Başkanımız Erdem Dinç ile farklı işkollarında görev yapan üyelerimiz katıldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN:

“DAYANIŞMA VE BİRLİĞİN SEMBOLÜ OLAN İFTAR SOFRASINDA EMEKÇİLERLE OLMANIN BAHTİYARLIĞI İÇERİSİNDEYİZ”

Programda konuşmasını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, , bu mübarek ayın milletiyle birlikte İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini niyaz ettiğini, kardeşliğin, dayanışmanın ve birliğin sembolü olan bu bereketli iftar sofrasında emekçilerle beraber olmanın bahtiyarlığı içinde olduğunu dile getirdi.

Bugün 6. orucunu tuttukları 11 ayın sultanı mübarek Ramazan-ı Şerif’i hüzünlü karşılayıp hüzünlü yaşadıklarını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yakın çevremizde savaşların, çatışmaların, insani trajedilerin, krizlerin kol gezdiği sancılı bir dönemde bu mübarek günleri idrak ediyoruz. Bizler sevdiklerimizle, ailelerimizle, yakınlarımızla işte bugün burada olduğu gibi yol arkadaşımız olarak gördüğümüz çalışanlarımızla iftar sevincini hamdolsun paylaşabiliyoruz. Ancak şu an Gazze’de ve işgal edilmiş Filistin topraklarında kelimelerin kifayetsiz kaldığı büyük bir insani dram yaşanıyor. Bir kap sıcak yemeği, bir bardak temiz suyu dahi bulmanın lüks olduğu son derece acı verici insanlık adına utanç verici günlere şahitlik ediyoruz.” diye konuştu.