14 MART TIP BAYRAMINDA SAĞLIK İŞÇİLERİYLE İFTAR PROGRAMINDA BULUŞTUK

Genel Başkanımız Devlet Sert, 14 Mart Tıp Bayramı’nda HAK-İŞ Trabzon İl Başkanlığı ve Öz Sağlık-İş Sendikamızın Trabzon Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen, 1300 sağlık çalışanın iştirak ettiği iftar programına katıldı.

Programa HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Sendikamız Genel Başkanı Devlet Sert, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Vehbi Koç ve Yılmaz Büyükaydın, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, İl Sağlık Müdür Vekili Oğuz Kara, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İl Müdür Yardımcısı Aytekin Ezber, Trabzon Şube Başkanımız Ergin Erbaşaran ile şube yönetimi ve çeşitli kurumlardan 1300 sağlık çalışanı katıldı.

İftar programında katılımcıları selamlayan HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Sağlık çalışanlarının fedakârca çalışmalarından dolayı teşekkürlerini ileterek, 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

Düzenlenen iftar programında sağlık çalışanlarına hitap eden HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve  Sendikamız Genel Başkanı Devlet Sert, “Rahmet, bereket ve mağfiret ayı bizi bu anlamlı sofrada, bu anlamlı günde sağlık çalışanlarımızla buluşturdu. Bin bir emek vererek, gecenizi gündüzüne katarak yaptığınız çalışmaların bizler şahidiyiz. Bu vesileyle 14 Mart Tıp Bayramınızı tekrar kutluyorum.” dedi.

Katılımcılara hitap eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç ise 14 Mart Tıp Bayramı’nda düzenlenen bu anlamlı program için Sendikamız ve Trabzon Şube Yönetimimize teşekkür ederek, “bizim için canlarını fedakarca ortaya koyan, elini değil bedenini riske ederek taşın altına koyan bütün sağlık camiamızın tıp bayramını yürekten kutluyorum, tebrik ediyorum” dedi.