GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ KARATAŞ, ELAZIĞ’DA SAHA ÇALIŞMASINDA BULUNDU

Sendikamızın yerindelik ilkesiyle yürüttüğü saha çalışmaları kapsamında Genel Başkan Yardımcımız Remzi Karataş Elazığ’da saha çalışmasında bulundu.

Genel Başkan Yardımcımız Karataş’a ziyaretlerinde Elazığ Şube Başkanımız İrfan Demirtaş ve şube yönetimi eşlik etti.

FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ GÖKTAŞ’A ZİYARET

Genel Başkan Yardımcımız Remzi Karataş ve beraberindeki sendikamız heyeti, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Fahrettin Göktaş ve Rektör Yardımcıları Prof.Dr. Bilal Üstündağ ile Prof.Dr. Soner Özgen’i ziyaret ettiler.

Ziyarette üniversite bünyesinde görev yapan üyelerimizin yaşadığı sorunlar ve talepler hakkında istişarede bulunuldu.

ASH İL MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Genel Başkan Yardımcımız Karataş, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Elazığ İl Müdürü Ömer Faruk Ergün’ü de ziyaret ederek kurum bünyesinde çalışan üyelerimizin yaşadığı sorunlar hakkında sendikal çözüm önerilerinden bahsetti.

FIRAT ÜNİVERSİTESİ BAŞHEKİMİ KAYGUSUZ’A ZİYARET

Elazığ Fırat Üniversitesi Başhekimi Prof.Dr. İrfan Kaygusuz’u da ziyaret eden Genel Başkan Yardımcımız Karataş, sahada yaşanan sorunları başhekime aktararak sorunların çözümü hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

ELAZIĞ ŞUBE BAŞKANLIĞIMIZA ZİYARET

Genel Başkan Yardımcımız Karataş’ın son durağı Elazığ Şube Başkanlığımız oldu. Şube Başkanlığına ziyarette bulunan Genel Başkan Yardımcımız Karataş, Elazığ Şube Başkanımız İrfan Demirtaş ve şube yönetiminden ilde yaşanan sorunlar hakkında bilgi aldı.