Sendikamızın yenilenen 3. Olağan Genel Kurulu sonrası Genel Başkanımız Devlet Sert ve yönetim kurulu üyelerimize çeşitli kurum ve kuruluşlardan hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirildi.
HAK-İŞ GENEL SEKRETER YARDIMCISI ZENGİN’DEN ZİYARET
HAK-İŞ Genel Sekreter Yardımcısı Fatma Zengin ve beraberindeki HAK-İŞ ekibi Sendikamıza gelerek Genel Başkanımız Devlet Sert ve yönetim kurulu üyelerimize hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
KARABÜK İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN ZİYARET
Karabük İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanı Yüksel Korkut Sendikamıza gelerek Genel Başkanımız Devlet Sert ve yönetim kurulu üyelerimize hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
GÜMÜŞHANELİ BÜROKRATLAR DERNEĞİ’NDEN ZİYARET
Gümüşhaneli Bürokratlar Derneği Başkanı Erol Tekçe ve Genel Sekreter Mehmet Kemal Nalçacı Sendikamıza gelerek Genel Başkanımız Devlet Sert ve yönetim kurulu üyelerimize hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.