BAŞKAN SERT, DEPREMİN MERKEZİ KAHRAMANMARAŞ’TA…

Büyüklüğü itibariyle asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin oluşturduğu yıkım etkisi, 11 ilimizde büyük felakete yol açtı. Sendikamız Genel Başkanı Devlet Sert ve Genel Başkan Yardımcılarımızdan oluşan heyetimizin deprem illerindeki üyelerimizi ziyaretleri, taziyeleri ve AFAD işbirliği durum değerlendirme temasları devam ediyor. Bu amaçla Kahramanmaraş’a geçen Genel Başkan Devlet Sert önderliğindeki heyetimiz çeşitli ziyaretlerde bulundu.

KAHRAMANMARAŞ ŞUBEMİZİN BİNASI DA YIKILDI

Yaşanan şiddetli depremde Kahramanmaraş’ta yıkılan yüzlerce binadan birisi de Sendikamızın Kahramanmaraş Şubesi’nin bulunduğu bina oldu. İsmet Paşa Mahallesi Gülpak-2 apartmanında bulunan Şubemize ait daire, yaşanan yıkıcı sarsıntı ile çöktü, enkaz haline geldi. Depremin gece olmasından dolayı boş olan şubemizde teşkilatımıza ait bir kaybın olmaması teselli kaynağı oldu.

KAHRAMANMARAŞ NECİP FAZIL ŞEHİR HASTANESİ ZİYARET EDİLDİ

Depremden büyük zarar gören Kahramanmaraş’ta teşkilatımız ile bir araya gelen Genel Başkan Devlet Sert, Necip Fazıl Şehir Hastanesi’nde hem tedavi gören yaralı depremzedeleri ziyaret etti, hem de depremden bu yana çok büyük fedakârlıkla depremzede hastalara hizmet veren sağlık çalışanı üyelerimizle bir araya geldi. Depremde yaşananlar, sonraki süreçler ve mevcut durumları ile ilgili hem hastalarla görüşen hem de üyelerimizi dinleyen Genel Başkan Sert,  Öz Sağlık-İş olarak bu dar günleri el birliği  ile atlatabilmek adına çok yoğun bir çabanın içinde olduklarını söyledi.

EK BİNADA ÜYELERİMİZE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Necip Fazıl Şehir Hastanesi Ek Binada görev yapan üyelerimizi de ziyaret eden Genel Başkan Devlet Sert, depremden dolayı yakınlarını kaybettikleri halde afet durumundan dolayı işlerinin başında, yaralı depremzedelere hizmet vermeye çalışan üyelerimize teşekkür etti, yakınlarını kaybedenlere baş sağlığı diledi.  Depremden en fazla etkilenen illerden olan Kahramanmaraşlı tüm üyelerimize geçmiş olsun dileğinde bulunan Genel Başkan Sert, sendika olarak üyelerinin ve bütünüyle sağlık ve sosyal hizmet emekçilerinin yanlarında olduklarını ifade etti.

SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTE HASTANESİNDE ÇALIŞAN ÜYELERİMİZE ZİYARET

Genel Başkanımız Devlet Sert ve Öz Sağlık-İş Heyetimizin bir diğer ziyareti Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversite Hastanesi oldu.

Burada üyelerimizi ve depremzedeleri ziyaret eden Genel Başkan Devlet Sert, birimlerde çalışan Kahramanmaraşlı üyelerimizi çalışma ortamlarında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti, bölgedeki üyelerimizin depreme ilişkin durumlarıyla ilgili bir envanter çıkarıldığını söyledi.

HASTANE BAŞMÜDÜRÜ’NE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Genel Başkanımız Sütçü İmam Üniversite Hastanesi ziyareti sırasında Hastane Başmüdürü Mustafa  Çakallı ’ya da depremden dolayı geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Depremin izlerinin en fazla hissedildiği yerlerin başında hastanelerin geldiğini belirten Genel Başkan Devlet Sert, Başmüdür Mustafa Çakallı’ya yoğun tempolarından dolayı kolaylıklar diledi.

DEPREMİN MERKEZ ÜSSÜ PAZARCIK’TA ÜYELERİMİZLE BİR ARAYA GELİNDİ


7,7 şiddetindeki asrın felaketinde depremin merkez üssü olan Pazarcık ilçesini de ziyaret eden Genel Başkanımız Sert ve beraberindeki sendikamız heyeti, Pazarcık Devlet Hastanesi’nde görev yapan depremzede üyelerimizi de ziyaret etti.

Sendikamız yönetimi ayrıca Pazarcık Devlet Hastanesi’ni ziyareti sonrasında AFAD ve UMKE ekipleriyle de bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Genel Başkanımız Devlet Sert’in Kahramanmaraş’ta gerçekleştirdiği temaslara Genel Başkan Yardımcılarımız Adem Yavuz, Mustafa Özüpek, Remzi Karataş, Süleyman Doğan, Genel Başkan Danışmanımız Yavuz Aksanoğlu ve Kahramanmaraş Şube Başkanımız Murat Arifoğlu ile il yöneticileri ve temsilcilerimiz eşlik etti.