GENEL BAŞKAN SERT BİTLİS İL SAĞLIK MÜDÜRÜ VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ

Şubemizin 1. Olağan Genel Kurulu için Bitlis’te bulunan Genel Başkanımız Devlet Sert’in ziyaretleri hız kesmeden devam ediyor.

Genel Başkan Sert’e  Bitlis temaslarında Genel Başkan Yardımcılarımız Remzi Karataş, Süleyman Doğan, Genel Başkan Danışmanımız Fadlı Erdem, Bitlis Şube Başkanımız Burhan Geldegül ve şube yönetimi eşlik ediyor.

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ DEMİRAY’A ZİYARET

Genel Başkan Sert ve beraberindeki sendikamız heyeti, Bitlis İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Emine Kübra Dindar Demiray’ı ziyaret etti.

Ziyarette il müdürlüğüne bağlı kurum ve kuruluşlarda çalışan üyelerimizin çalışma koşulları ve özlük haklarına ilişkin istişarede bulunuldu.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ YÜZER’E ZİYARET

Genel Başkanımız Devlet Sert Bitlis ziyaretleri kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer’i de ziyaret ederek Tatvan Sultan Alparslan İmam Hatip Ortaokulu’nda sendikamız tarafından kurulan kütüphaneye ilişkin görüşme yaptı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüzer, kütüphane kuruluşu ve kitap desteği için Genel Başkanımız ve Sendikamız teşkilatlarına teşekkürlerini iletirken, Genel Başkan Sert de , “Öz Sağlık-İş Sendikası olarak eğitim bizim olmazsa olmazlarımız arasındadır. Eğitilmeyen öğütülür anlayışından yola çıkarak imkânlarımız el verdiği sürece eğitim desteklerimize devam edeceğiz” dedi.