GENEL BAŞKAN SERT ASHB TEFTİŞ KURULU BAŞKANI SÜLEK İLE BİR ARAYA GELDİ

Sendikamız Genel Başkanı Devlet Sert, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı V. Kemal Gürsoy Sülek’i makamında ziyaret etti.

Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşlarda yaşanan ve disipline konu olan olaylar, müfettişlerin işçi-işveren yaklaşımları, Teftiş Kurulu Başkanlığı’na intikal eden konular ve kurumlardaki çalışma koşullarının ürettiği sorunlara ilişkin görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Genel Başkanımız Devlet Sert, Sendikamız tarafından bastırılan Mobbing Kitabı ve diğer yayınları Başkan Kemal Gürsoy Sülek’e takdim etti.

Sendikamız Genel Başkanı Devlet Sert’in ilettiği konuları dikkatle dinleyen ve gerek illerde gerekse Başkanlığa intikal eden disiplin içerikli konularda, Sendikanın yaklaşımlarının kendileri için önemli olduğunu belirten ASHB Teftiş Kurulu Başkanı Gürsoy Sülek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Sülek, Mobbing ile Mücadele Derneği Başkanı İsmail Akgün tarafından yazılan ve Sendikamız tarafından yayınlanan “Tüm Yönleriyle Mobbing ve Siber Mobbing” kitabımızın teftiş kurulu üyelerinin istifadesine sunacaklarını da ifade etti.