ÜRDÜN SENDİKALAR FEDERASYONU’NDAN SENDİKAMIZA ZİYARET

Ürdün Sendikalar Federasyonu (GFJTU) Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Turizm Hotelcilik ve Hizmetler Çalışanları Sendikası Başkanı Khaled Mousa Abu Marjoub sendikamız Genel Merkezine ziyarette bulundu.

Genel merkezimizde Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Özüpek tarafından ağırlanan Ürdün Sendikalar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Khaled Mousa Abu Marjoub’a Turizm, Hotelcilik ve Hizmetler Çalışanları Sendikası Mali Sekreteri Hamed al Bataineh ve Yönetim Kurulusu üyesi Moayad am Wehedi eşlik etti.

Ziyaret kapsamında Sendikamızın ulusal ve uluslararası faaliyetleri, teşkilatlanma ve üyelerimize dönük çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunan Genel Başkan Yardımcımız Özüpek, Ürdün ile Türkiye’nin kardeş ülkeler olduğunu belirterek “Ürdün’ün sığınmacılar başta olmak üzere mazlumlara destek politikaları bizim için çok önemlidir. Bu sebeple uluslararası alanda birbirimize destek olacağımızdan, sendikal anlamda iş birliği yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

Ürdün Sendikalar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Khaled Mousa Abu Marjoub, Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Özüpek’e misafirperverliği için teşekkür ederek “Öz Sağlık-İş Sendikası’nın kısa süre içerisinde büyük başarı elde etmesi takdire şayandır” dedi.

Ziyarette Sendikamız Dış İlişkiler Uzmanı Osman Arslan ve HAK-İŞ Konfederasyonu Dış ilişkiler Uzmanı Ahmed Halfaya da hazır bulundu.