GENEL BAŞKAN YARDIMCILARIMIZDAN MUĞLA’DA BÜYÜK SAHA ÇALIŞMASI

Sendikamızın Türkiye genelinde teşkilatlarımızın da katkıları ile yürüttüğü saha çalışmalarına bir yenisi daha eklendi.

Genel Başkan Yardımcılarımız Adem Yavuz ve Mustafa Özüpek Muğla’da büyük bir saha çalışması yaptı.

Muğla Valisi, İl Sağlık Müdürü, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü, AK Parti il ve ilçe başkanları, Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi gibi pek çok kurum-kuruluş ziyaretleri gerçekleştiren Öz Sağlık-İş Sendikası Heyeti ayrıca, kurumlarda üyelerimizle bir araya geldi, şube yönetimi ve temsilcilerimiz ile toplantılar yaptı.

Genel Başkan Yardımcılarımızın saha çalışmalarına Muğla Şube  Başkanımız Nilüfer  Kavasoğlu ve yönetimi ile temsilcilerimiz de eşlik etti.

 

MUĞLA VALİSİ ORHAN TAVLI ZİYARET EDİLDİ

Genel Başkan Yardımcılarımız Adem Yavuz ve Mustafa  Özüpek Muğla Valisi Orhan Tavlı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Sendikamız faaliyetleri anlatıldı, ilde bulunan kurum ve kuruluşlardaki üyelerimizin çalışma koşullarından kaynaklanan sorunlar dile getirildi, sorunların çözümü konusu irdelendi.

Muğla Valisi Tavlı, Sendikamız heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirtirken, çalışanın memnuniyeti ve iş barışı konularındaki hassasiyetlerini vurguladı.

 

İL SAĞLIK VE AİLE-SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLERİNE ZİYARET

Sendikamız Genel Başkan Yardımcıları Yavuz ve  Özüpek,  Muğla İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Burak Mülayim ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman Toprakçı’ yı ziyaret ettiler.

Yetkili sendika olarak Muğla’daki kurumlarda görev yapan sağlık ve sosyal hizmet işçilerinin ve üyelerimizin sorunlarına ilişkin olarak iki il müdürü ile istişarelerde bulunan heyetimiz, özellikle toplu iş sözleşmelerinin uygulanmasına ilişkin Sendika hassasiyetini dile getirdiler.

 

BAŞHEKİM TOGAN İLE BİR ARAYA GELİNDİ

Heyetimizin Muğla da ki bir başka durağı Eğitim Araştırma Hastanesi oldu.  Hastanede çalışan üyelerimizi ve sağlık işçilerini çalıştıkları birimlerde ziyaret eden Genel Başkan Yardımcılarımız Hastane Başhekimi Op. Dr. Turhan Togan’ı da ziyaret ettiler, üyelerimizin taleplerini ve yaşanılan sıkıntıları istişare ettiler.

 

AK PARTİ İL VE İLÇE BAŞKANLARINA ZİYARET

Genel Başkan Yardımcılarımız Adem Yavuz ve  Mustafa  Özüpek Muğla’da gerçekleştirdikleri ziyaretler kapsamında AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete ile Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek ile de bir araya geldiler. Heyetimiz bu ziyaretlerde, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sorunlarının çözümünde siyasi desteğin önemine dikkat çekerek, yaşanılan sorunları paylaştılar.

 

SAĞLIK-SEN GENEL BAŞKAN YARDIMCISI DURAL’IN OĞLUNUN SÜNNET MERASİMİNE KATILIM SAĞLANDI

Genel Başkan Yardımcılarımız Muğla ziyaretleri kapsamında bir de sünnet düğününe iştirak ettiler. Memur Sen Konfederasyonu’na bağlı Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Dural’ın oğlunun sünnet merasimine katılan Yavuz ve  Özüpek, anne ve babayı tebrik ettiler, Genel Başkanımız Devlet Sert’in hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

 

ŞUBE YÖNETİMİ VE TEMSİLCİLER TOPLANTISI

Genel Başkan Yardımcılarımız Muğla saha çalışması kapsamında şube yöneticilerimiz ve temsilcilerimiz ile de bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdiler.

Samimi bir ortamda gerçekleştirilen toplantıda sorunlara ilişkin istişarelerde bulunuldu, yeni yetki dönemleri hakkında bilgi verildi, sorular cevaplandırıldı.