FIRAT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK İŞÇİLERİNDEN SENDİKAMIZA BÜYÜK İLGİ…SIRA SENDE FIRAT!

 

Sendikamızın Türkiye genelinde üniversitelerde yürüttüğü örgütlenme çalışmaları hız kesmiyor.

Genel Başkan Yardımcımız Remzi Karataş Elazığ Fırat Üniversitesi sağlık işçileri ile bir araya geldi, örgütlenme çalışmalarında çok sayıda sağlık çalışanı Sendikamız Heyetine büyük ilgi gösterdi.

SIRA SENDE  FIRAT…

Sendikamız Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Remzi Karataş’ın Elazığ’da gerçekleştirdiği örgütlenme çalışmasına Sendikamız Elazığ Şube Başkanı İrfan Demirtaş, Diyarbakır Şube Başkanı Mehmet Aküzüm,  yönetim kurulu üyeleri ve temsilcilerimiz katıldı.

Elazığ’daki temaslarına ilk olarak Şubemizi ziyaret ederek başlayan Genel Başkan Yardımcısı Karataş, burada hem yönetim kurulu üyeleri hem de temsilcilerimiz ile bir araya geldi, örgütlenme çalışmaları hakkında bilgi  aldı, Sendika olarak üniversite örgütlenme çalışmaları ve faaliyetler hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Fırat Üniversite Hastanesi’nde sağlık işçileri ile  bir araya gelen Karataş, burada yaptığı toplantıda da, Öz Sağlık-İş’in,  ülke geneli üniversitelerde hızlandırdığı örgütlenme çalışmaları, yeni dönem yetkiye ulaşılan üniversiteler, teşkilatlanma çalışmaları devam eden üniversiteler ve üniversite hastanelerinde imzalanan toplu sözleşmelere ilişkin merak edilen soruları  cevaplandırdı.