Karataş’tan Konya’da Saha Çalışması

Kurumları Ziyaret etti, Üyelerimizle Bir Araya Geldi

Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Remzi Karataş Konya’da saha çalışması yaptı, bir kısım ziyaretlerde bulundu.

 

ASH İL MÜDÜRÜ AKYÜZ’E ZİYARET

Karataş, Konya’da yürüttüğü çalışmalarda Aile ve Sosyal Hizmetler Konya İl Müdürü İbrahim Akyüz’ü ziyaret etti.

Müdürlüğe bağlı kurumlarda hizmet veren üyelerimizin sorunlarının ve çözüm önerilerinin konuşulduğu ziyarette, özellikle kimi işyerlerinde çalışma koşullarından kaynaklanan sıkıntılar dile getirildi ve ortak irade ile çözümü konusunda istişarelerde bulunuldu.

 

KURUMA BAĞLI İŞYERLERİNDE ÜYELERİMİZ İLE BİR ARAYA GELİNDİ

Genel Başkan Yardımcımız Remzi Karataş ve beraberindeki Sendikamız Heyeti, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı bazı işyerlerini ziyaret ederek üyelerimiz ve diğer çalışanlarla bir araya geldi.

Bu kapsamda Mevlana ve KİMSEV Çocuk Evleri Siteleri ve Meram Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Karataş, sendikamız üyesi sosyal hizmet işçilerini çalıştıkları evlerde ve birimlerde ziyaret etti, müzakereleri tüm hızıyla devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Toplu İş Sözleşmesi’ne ilişkin bilgilendirme yaptı ve üyelerimizin sorunları dinledi, notlar aldı.

Genel Başkan Yardımcımız Remzi Karataş’ın ilde gerçekleştirdiği faaliyetlere Konya Şube Başkanımız Ramazan Çakar ve yönetim kurulu üyeleri ile temsilcilerimiz de iştirak etti.