GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ YAVUZ ADIYAMAN’DA

8 Mart Dünya Kadınlar Günü arifesinde cinayete kurban giden üyemiz Remziye Yücel’in cenaze merasimi için Adıyaman’a giden Sendikamız Genel Başkan Yardımcısı Adem Yavuz bazı ziyaretlerde bulundu, temsilciler toplantısına katıldı.

 

SAĞLIK-SEN ŞUBE BAŞKANLIĞI’NA ZİYARET

Genel Başkan Yardımcımız Adem Yavuz’un Adıyaman’da Sağlık-Sen Adıyaman Şube Başkanlığı’nı ziyaret etti. Şube Başkanı Yakup Çelik ve Şube yönetimi ile bir araya gelen Yavuz, sağlık çalışanlarına ilişkin ortak sendikal faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

 

ADIYAMAN EĞİTİM ve ARAŞTIRMA HASTANESİ’NE ZİYARET

Boşanmak üzere olduğu eşi tarafından canice katledilen üyemiz Remziye Yücel’in görev yaptığı hastaneye de ziyarette bulunan Genel Başkan Yardımcımız Yavuz, Hastane Başhekimi Fatih Doğan’a taziyelerini iletti.

Ziyarette ayrıca kurum bünyesinde görev yapan üyelerimizin sorunlarına ilişkin istişarede bulunuldu.

Genel Başkan Yardımcımız Ayrıca Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Hulusi Fırat’ı da ziyaret etti.

Ziyaretler de Sendikamız TİS ve Mevzuat Uzmanı Emre Kılıç ile Adıyaman Şube Başkanımız Osman İzci ve Şube yönetimi de hazır bulundu.

İL MÜDÜRLÜKLERİ ZİYARET EDİLDİ 

Genel Başkan Yardımcımız Adem Yavuz’un bir sonraki durağı ise il müdürlükleri oldu. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fehmi Çelik ile İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz’ü ziyaret eden Sendikamız heyeti, üyelerimizin sorunlara ilişkin sendikal önerileri paylaştı.

Genel Başkan Yardımcımız Yavuz ve Sendikamız heyeti aynı zamanda İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Müdürü Osman Aydın’ı da ziyaret ettiler.

 

TEMSİLCİLER TOPLANTISINA KATILDI

Adıyaman Şube Başkanımız Osman İzci ile Şube yönetimini ziyaret eden Genel Başkan Yardımcımız Yavuz burada Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı’nda çalışan temsilcilerimizle buluştu.

Temsilcilerimizin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Genel Başkan Yardımcımız, devam eden ASH Bakanlığı TİS müzakeresi ve sendikal faaliyetler hakkında bilgilendirme yaptı.