BAŞKAN SERT KOCAELİ’NDE

KURUMLAR ZİYARET EDİLDİ, ÜYELERİMİZLE BİR ARAYA GELİNDİ, TEMSİLCİLER TOPLANTISI YAPILDI

Sendikamız Genel Başkanı Devlet Sert, ülke genelinde yürüttüğü saha çalışmaları kapsamında Kocaeli’nde teşkilatımızla bir araya geldi, temsilciler toplantısına katıldı ve kurumları ziyaret etti.

 

TEMSİLCİLER TOPLANTISINA KATILDI

Genel Başkanımız Sert, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi BELDE A.Ş bünyesinde çalışan üyelerimiz ile Sağlık Bakanlığı ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde görev yapan temsilcilerimiz ile bir araya geldi.

Genel Başkan Yardımcımız Remzi Karataş’ın da hazır bulunduğu toplantıda konuşan Genel Başkan Sert , devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Toplu İş Sözleşmesi süreci, zorunlu emeklilik, tayin-becayiş, görevde yükselme vb. konularda yöneltilen soruları cevaplandırdı, temsilcilerimizin sorun-taleplerini dinledi,  Sendikamızın Bakanlıklar nezdinde yoğun şekilde devam eden temaslarını anlattı.

 

ASH İL MÜDÜRÜ TÜYLÜOĞLU’NA ZİYARET

Genel Başkanımız Devlet Sert ve beraberindeki sendikamız heyeti, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kocaeli İl Müdürü Kamil Tüylüoğlu’nu ziyaret etti.

İl Müdürlüğüne bağlı çalışan üyelerimizin sorunlarının görüşüldüğü ziyarette devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri hakkında da  istişarelerde bulunuldu.

 

DERİNCE KADIN DOĞUM ve ÇOCUK HASTANESİ’NDE ÜYELERİMİZLE BİR ARAYA GELİNDİ, BAŞHEKİM YARDIMCISI NALBANT ZİYARET EDİLDİ

 

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Alikahya Yerleşkesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’ne ziyarette bulunan Genel Başkanımız Sert, üyelerimizle bir araya geldi, sorun ve taleplerini dinledi.

Üyelerimizle görüşme yapmasının ardından Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Gökhan Nalbant’ı ziyaret eden Genel Başkan Devlet Sert, üyelerimizin sorun ve taleplerini iletti.

Görüşmede kurum bünyesine bağlı çalışan üyelerimize ilişkin sendikal faaliyetler ve çözüm önerileri de iletildi.

Genel Başkanımıza Kocaeli temaslarında Sendikamız Genel Başkan Yardımcısı Remzi Karataş, Kocaeli Şube Başkanımız Sedat Balkan ve şube yönetimi ile temsilcilerimiz de eşlik etti.