GENEL BAŞKAN SERT SİNOPLU ÜYELERİMİZ İÇİN SAHADA

Genel Başkanımız Devlet Sert ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin ülke genelinde sağlık ve sosyal hizmet işçileri için yürüttüğü saha çalışmaları devam ediyor.

Bu kapsamda Sinop’ta temaslarda bulunan Genel Başkanımız Devlet Sert, Aile ve Sosyal Hizmetler Sinop İl Müdürü Melih Keleş, İl Sağlık Müdürü Dr. Fatih Reyhanlıoğlu, AK Parti İl Başkanı Uğur Giresun, Sinop Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Muharrem Doğan, Engelsiz Yaşam, Aile Danışma ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Remzi Moğul ve İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanı İbrahim Ustaoğlu’nu ziyaret etti.  Sert, Sinop da temsilciler toplantısı da gerçekleştirdi.

Genel Başkan Yardımcımız Sert’e ziyaretlerinde Genel Başkan Yardımcılarımız Mustafa Özüpek ve Süleyman Doğan, Sendikamız Avukatı İlyas Şeker, HAK-İŞ Sinop İl Başkanı  ve Sendikamız Sinop İl Başkanı Esra Gelişli ile il yönetimi  ve temsilcilerimiz de eşlik etti.

İL MÜDÜRLÜKLERİ ZİYARET EDİLDİ

Genel Başkanımız Devlet Sert, Sinop temasları kapsamında Aile ve Sosyal Hizmetler Sinop İl Müdürü Melih Keleş, İl Sağlık Müdürü Dr. Fatih Reyhanlıoğlu ve İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanı İbrahim Ustaoğlu’nu ziyaret etti.

İl müdürlüklerine bağlı çalışan sağlık ve sosyal hizmet işçilerinin TİS ve diğer uygulamalardan kaynaklanan sorunlarının görüşüldüğü ziyaretlerde, sendikal çözüm önerileri de dile getirildi.

 

AK PARTİ SİNOP İL BAŞKANLIĞI’NA ZİYARET

Genel Başkan Devlet Sert ve beraberindeki heyet, AK Parti Sinop İl Başkanlığı’nı da ziyaret etti.

AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun ile bir araya gelen heyet, sendikamızın yürüttüğü faaliyetler hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

 

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE ÜYELERİMİZLE BİR ARAYA GELİNDİ

inop’ta birçok kurum ve kuruluşta temaslarda bulunan Sendikamız heyetinin bir diğer durağı Engelsiz Yaşam, Aile Danışma ve Rehabilitasyon Merkezi oldu.

Üyelerimiz ile bir araya gelen Genel Başkanımız Sert, Kurum Müdürü Remzi Moğul’u da ziyaret ederek üyelerimizin sorun ve taleplerini paylaştı.

 

ATATÜRK DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMİ DOĞAN’A ZİYARET

Genel Başkan Sert ve beraberindeki heyet, Sinop Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Muharrem Doğan’ı da ziyaret ettiler.

Üyelerimizi birimlerinde ziyaret eden heyetimiz, üyelerimizin taleplerini ve sorunlarını Başhekim Doğan’a iletti.

 

TEMSİLCİLER TOPLANTISI YAPILDI

Sinop’ta bulunan kurumlarda görev yapan temsilcilerimiz ile bir araya gelen sendikamız heyeti, devam eden Toplu İş Sözleşmesi süreci ve sendikal faaliyetler hakkında bilgilendirme yaptı.

Genel Başkan Sert,  bakanlıklar ve bürokrasi nezdinde yapılan çalışmalar ve diyaloglara ilişkin bilgi verirken aynı zaman da temsilcilerimizin soru ve taleplerini de dinledi.