ARSLAN, HAK-İŞ AYDIN İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

ÖZ SAĞLIK-İŞ TEMSİLCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan Aydın temasları sırasında HAK-İş Aydın  İl Başkanı ve Öz  Sağlık-İş Aydın İl Başkanı Nefise  Şahin’i de ziyaret etti.
Arslan ziyaret sırasında Sendikamız işyeri  temsilcileriyle de bir araya geldi.
Aydın’ın taşeron mücadelesinde çok önemli bir yerde olduğunu belirten Konfederasyon Başkanı Mahmut Arslan, “Aydın’da taşeron mücadelesinin en başından beri beraber olduğumuz arkadaşlarımızla hiç kopmadan mücadele etmeye devam ediyoruz. Taşerona kadro verilmesi çok büyük bir reformdur. Eksikleri ve kapsam dışı bırakılan emekçilerimiz olsa da bir süreci tamamladık. Kadro meselesinin başarıya ulaşması her şeyin bittiği anlamına gelmiyor. Sağlık alanında yeni hedeflerimiz var. Hedeflerimiz bitmeyecek. Ancak sizlerden yapmanızı istediğim bir şey var. O da sendikanıza ve HAK-İŞ’e sahip çıkmanız” dedi.
Aydın HAK-İŞ İl Başkanı Nefise Şahin’de ziyaretlerinden ötürü Genel Başkanımız Arslan’a teşekkürlerini iletti.

İL SAĞLIK MÜDÜRÜNÜ ZİYARET

Hak İş Konfederasyonu Başkanı  Mahmut Arslan,   Öz-Sağlık İş Aydın İl Başkanı Nefise  Şahin ve beraberindeki heyetle birlikte  Aydın İl Sağlık Müdürü  Dr. Osman Açıkgöz’ü de ziyaret etti. Ziyaret sırasında Aydın’daki sağlık kurumlarında çalışan üyelerimizin sorunları dile getirildi ve  çözüm önerileri üzerinde  fikir alışverişinde bulunuldu.

DEMİRBAŞ’IN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, sendikamız Aydın İl Başkanı Nefise Şahin ve beraberindeki heyet, kadın cinayetine kurban giden üyemiz Necla Demirbaş’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundular.

Hak-İş Genel Başkanı Arslan ve beraberindeki heyetin son durağı Merhum Andan Menderes’in anısına yapılan müze ziyareti oldu.

Bir yanıt yazın