19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Genel Başkan Devlet Sert:

 

“Yarınlarımız, Devletini, Milletini Seven, Özüne Bağlı Gençlere Emanet”

 

“Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçisi Genç Arkadaşım; Sizlerin Azim, Destek ve Enerjinizle Her Zorluğu Aşarız. Biz Büyük Bir Aileyiz”

 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir açıklama yapan ÖZ Sağlık-İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert, yarınların devletini-milletini seven, özüne bağlı gençlere emanet olduğuna işaret ederek, sağlık ve sosyal hizmet işçisi gençlere seslendi.  Sert, “Sağlık ve sosyal hizmet işçisi genç arkadaşım; sizlerin azim, destek ve enerjinizle her zorluğu aşarız” dedi.

Genel Başkan Sert yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Milli mücadelenin fitilinin ateşlendiği, bir milletin bağımsızlık meşalesini yaktığı 19 Mayıs tarihi, millet iradesinin her türlü gücü yenebileceğinin işareti olması açısından son derece önemli bir dönemeçtir.

Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının, bu aziz milletin desteğini arkalarına alarak çıktıkları yol,  işgal altındaki toprakları yeniden vatan toprağı yapmış, kutlu mücadeleyi zaferle sonuçlandırmıştır.

Türk milletinin bağımsızlığına olan tutkusu, en zor zamanlarda bile umut olmuş, hedef olmuş, zafer inancını aydınlatmıştır. 19 Mayıs tarihinin milletin umudu, yarınlarımızın güvencesi olan gençlere bayram olarak adanmış olması, bir özel gün kutlamasının dışında, bu milletin gençlerine vermiş olduğu kıymet ve onlara olan inancının göstergesidir.

Sağlık ve sosyal hizmet personeli, atalarından almış oldukları  bu azim, mücadele, şevk ve enerjileri ile tüm zamanlarda olduğu  gibi  ülkemizin zor zamanlarında bir ordu disiplini ile hareket etmiş, pandemi sürecinde de hep en önde  yılmadan, fedakarca mücadelelerine devam etmişlerdir.

Sağlık ve sosyal hizmet işçisi genç arkadaşım;

Şu an yaşamış olduğumuz ancak çözmek için bütün gayretimizi sarf ettiğimiz bazı sıkıntılar sizi yıldırmasın. Bizler sizin enerjiniz, gücünüz, inancınız ve azminiz sayesinde Allah’ın izni ile her türlü zorluğun üstesinden geliriz.

Öz Sağlık-İş Ailesi, büyük bir ailedir. Gücünü üyesinden alan, her bir üyesinin, her bir sağlık ve sosyal hizmet işçisinin derdini dert edinen, ötelemeyen, var gücü ile çözüm arayan bir ailedir. Bu büyük ailenin taşıcıyı mekanizması ise siz değerli, enerji dolu, yarınlarımızın teminatı  genç  üyelerimiz,  işçilerimizdir.

Bu vesile ile tüm teşkilatımızın, üyelerimizin ve bütün milletimizin,  bağımsızlık ateşimizin her daim yanacağının teminatı olan  19 Mayıs Atatürk’ü  Anma Gençlik ve  Spor Bayramını kutluyorum”

Bir yanıt yazın