DOĞU ANADOLU SAHA ÇALIŞMAMIZ DEVAM EDİYOR

GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ SÜLEYMAN DOĞAN AĞRILI ÜYELERİMİZ İÇİN SAHADAYDI

Sendikamızın sağlık ve sosyal hizmet personelinin sorunlarının hızlı çözümü için gerçekleştirdiği saha çalışmaları kapsamında Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Doğan, Ağrı’da birçok kurum ve kuruluşu ziyaret etti, üyelerle bir araya geldi.

 

AİLE ve SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARET

Üyelerimizin sorunlarının yerinde tespiti ve hızlı çözüme ulaştırılması için Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Doğan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Şafi Erim’i ziyaret etti.

Ziyarette, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı kurum ve kuruluşlarda çalışan üyelerimizin fazla mesai, tayin becayiş gibi sorunları iletildi, sendikal faaliyetler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyarete Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Doğan’ın yanı sıra, Ağrı İl Başkanımız Hakan Yıldırım, Erzurum İl Başkanı Ebru Kılıç, il başkan yardımcılarımız ve iş yeri sendika temsilcilerimiz de katılım sağladılar.

 

HAK-İŞ AĞRI İL BAŞKANLIĞI ZİYARET EDİLDİ

Ağrı temasları kapsamında Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Doğan ve beraberindeki heyet, HAK-İŞ Ağrı İl Başkanı Ahmet Varol’u ziyaret etti. Görüşmede sendikamızın devam eden faaliyetleri ve Ağrı’da görev yapan üyelerimizin sorunları hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.

 

KURUM VE KURULUŞLAR ZİYARET EDİLDİ, ÜYELERLE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Üyelerimizle yüz yüze ve çalıştıkları kurumlarda gerçekleştirilen saha çalışmaları kapsamında Genel Başkan Yardımcımız Doğan, İl Sağlık Müdürlüğü ve Ağrı Devlet Hastanesi’ne de ziyarette bulundu, üyelerle bilgilendirme toplantısı yaptı.

Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı toplantıda, üyelerin sorunları dinlendi, çeşitli konulardaki soruları cevaplandırıldı, sendikal çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Genel Başkan Yardımcımız ve beraberindeki heyet, toplantıda ayrıca Toplu İş Sözleşmesi ve uygulanan mevzuata ilişkin bilgi paylaşımında bulundu.

Bir yanıt yazın