ANKARA SAHA ÇALIŞMAMIZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Genel Merkez yöneticilerimizin Ankara  ölçeğindeki saha çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Genel Başkan Yardımcılarımız ve Ankara Şube  Başkanlarımız Kurum ve kuruluşları ziyaret ederek üyelerimizle bire bir görüştüler, ilgili Genel Müdürlüklerle sahadan alınan bilgileri paylaştılar.

 

YAŞLI HİZMETLERİ GENEL MÜDÜR YARDIMCISI İNALTEKİN’E ÜYELERİMİZİN SORUNLARINI AKTARDIK

 

Genel Başkan Yardımcımız Tuba  Gülpembelioğlu, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Yaşlı  Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Önal İnaltekin’i ziyaret etti, üyelerimizin sorunlarını iletti.

Ankara  1 Nolu Şube  Başkanımız Tahsin Özdemir’in de katıldığı ziyarette,  üyelerin talepleri de dile getirilirken,  sendika  olarak sorunun değil  çözümün  parçası  olma ilkemiz gündeme getirildi ve sendikal  çözüm önerilerimiz konusunda  Genel Müdür Yardımcısı İnaltekin’e sunum yapıldı.

 

75. YIL YAŞLI VE REHABİLİTASYON MERKEZİ ÇALIŞANLARI İLE TOPLANTI

Genel Başkan Yardımcılarımız  Tuba  Gülpembelioğlu ve Süleyman Doğan Ankara  75. Yıl Yaşlı ve Rehabilitasyon Merkezi’nde çalışan üyelerimiz ile bir araya geldi, sorunlarını dinledi.

Ankara  2 No’lu  Şube  Başkanımız Yener Öztürk, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Sel ve Ersin Aygul’ün de katıldığı toplantıda  TİS konusunda da bilgilendirme yapıldı.

Kurumu  ziyaret eden  Genel Başkan Yardımcıları ve  Şube yöneticileri üyelerle yapılan istişare toplantısının ardından  Kurum Müdürü Cemal Kocaelçi’yi ziyaret ederek,  üyelerin taleplerini iletti, sorunların istişare ile çözümü noktasında  fikir  alışverişinde bulundu.

 

ÇEKOM’DA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Öte yandan Genel Başkan Yardımcımız Tuba Gülpembelioğlu, Ankara  Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi (ÇEKOM) Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, burada çalışan üyelerimizle bir toplantı yaptı.

Özlük ve mali hakların kullanımında yaşanan sıkıntılar ile TİS konusunda bilgilendirmelerin yapıldığı, sorunların konuşulduğu ve taleplerin dile getirildiği toplantıya Ankara  1 No’lu  Şube Başkanımız Tahsin Özdemir,  Şube Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Çoşan ve işyeri temsilcilerimiz Hacı Özbek, Özlem Asya ve Mehtap Apaydın Kaya da  eşlik etti.

Bir yanıt yazın