BÜYÜK İSTANBUL ÇIKARMASI

Genel Başkanımız

Yönetim Kurulu Üyelerimiz

İstanbul 1-2-3-4 No’lu İl Başkanlıklarımızla

SAHADAYIZ

 

Sendikamızın kurumlara giderek ve üyelerimizin sorunlarını, çalışma koşullarını yerindelik ilkesine dayanarak Türkiye genelinde yaptığı SAHA ÇALIŞMASI bütün hızıyla devam ediyor.

BÜYÜK İSTANBUL ÇIKARMASI

Genel Başkanımız Devlet Sert Başkanlığı’nda Genel Başkan Yardımcılarımız Tuba Gülpembelioğlu, Süleyman Doğan, Mustafa Özüpek ve Yavuz Aksanoğlu’ndan oluşan Heyet, İstanbul’da tüm kurum ve kuruluşları kapsayan büyük bir saha çalışması başlattılar.

Sendikamız Heyetine İstanbul 1 No’lu İl Başkanımız Adem Yavuz, İstanbul 2 No’lu  İl Başkanımız Erdem Dinç, İstanbul 3 No’lu İl Başkanımız Ergin Balekoğlu, İstanbul 4 No’lu  İl Başkanımız Temel Yazıcı da eşlik ediyor.

 

AÇSH İSTANBUL İL MÜDÜRÜ ARZU GÜR’E SAHA RAPORUMUZ SUNULDU

Genel Başkanımız Sert, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve İstanbul İl Başkanlarımızdan oluşan heyetimiz Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İstanbul İl Müdürü Arzu Gür’ü ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Müdürlüğe bağlı kurum ve kuruluşlarda çalışan üyelerimizin Sendikamıza ve yöneticilerimize intikal ettirdikleri sorunlar dile getirildi,  çözüm konusunda  Sendika ve  Müdürlük arasında var olan diyaloğun artırılarak devam edilmesi konusunda taraflar görüşlerini ifade ettiler.

Genel Başkanımız Devlet Sert sosyal hizmet çalışanlarının özlük ve mali hakları ile çalışma koşullarından kaynaklanan sorunlarının yer aldığı SAHA RAPORU’nu  İl Müdürü  Arzu  Gül’e sundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AÇSH İstanbul İl Müdürü Gül, çalışanların memnuniyetini çalışma düzeni açısından önemsediklerini belirtirken, iş veriminin artması ve çalışan memnuniyetinin yükseltilmesi yönünde bugüne kadar uygulanan politikalara, belirlenen sorunların çözümünü de ekleyerek devam edileceğini kaydetti.

ŞEYH ZAYED ÇOCUK EVLERİ PROGRAMI

İstanbul Saha Çalışması kapsamında ilk gün Şeyh Zayed Çocuk Evleri  Sitesi ziyaret edildi. Site Müdürü Faruk Çelik ile görüşen  Sendika Heyetimiz, çalışma koşulları,  çalışanların memnuniyeti ve  yaşanan sorunlarla ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

Genel Başkan Devlet Sert, Genel Başkan Yardımcıları ve İstanbul İl Başkanlarından oluşan heyet ayrıca çocuk ve bakım evi ziyaretlerinde bulundular, üyelerle toplantılar yaptılar, Toplu İş Sözleşmesi  ve mevzuattan kaynaklanan sıkıntılarla ilgili bilgilendirme gerçekleştirdiler

Bir yanıt yazın