ERZURUM, KARS, IĞDIR VE ERZİNCAN’DA BÜYÜK SAHA ÇALIŞMASI

ÜYELERİMİZLE BİRARAYA GELDİK, SORUNLARIMIZI YÖNETİCİLERLE KONUŞTUK

 

Sendikamızın sorunları yerinde tespit ve çözümü konusunda sahada yürüttüğü çalışmalar bütün hızıyla devam ediyor.

Bu anlamda Sendikamız Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Aksanoğlu, Erzurum, Erzincan, Kars ve  Iğdır’da geniş kapsamlı bir çalışma yürüttü, üyelerle bir araya geldi, sıkıntıları dinledi, sendikanın sorunların çözümü noktasında Bakanlıklar nezdinde yaptığı çalışmalar hakkında üyeleri bilgilendirdi, kurum yöneticileri ile görüşerek ortak çözüm seçeneklerini değerlendirdi.

ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN ÜYELERİMİZE 2 BİN DEZENFEKSİYON SETİ

Bölgede yürüttüğü saha çalışmaları kapsamında Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret eden Sendikamız Genel Başkan Yardımcısı Aksanoğlu, sendikal faaliyetler hakkında Başkan Sekmen’e bilgi verdi, sağlık ve sosyal hizmet personelinin özellikle pandemi sürecinde yaptığı fedakarca çalışmalara değindi, yaşanan sorunları dile getirdi

COVİT19 ile mücadele kapsamında sağlık ve sosyal hizmet personelinin canları pahasına verdiği mücadeleyi minnet duyguları ile anlatan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, üyelerimize dağıtılmak üzere 2 bin adet dezenfeksiyon seti hediye etti.

Ziyarette Aksanoğlu’na  Sendikamız Erzurum İl Başkanı Ebru Kılıç da refakat etti.

ERZURUM’DA BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI

Erzurum saha çalışması kapsamında Atatürk Çocuk Evleri’nde çalışan üyelerle bir araya gelen Aksanoğlu, bilgilendirme toplantısında üyelerle karşılıklı görüş alışverişinde bulundu, pandemi koşullarında devam eden mesai sistemi ve getirdiği sorunlar konuşuldu. Aksanoğlu ve beraberindeki heyet Atatürk Çocuk Evleri Müdürü Mehmet  Polat ile de bir araya geldi.

Aksanoğlu Erzurum çalışmaları kapsamında İl Sağlık Müdürü Gürsel Bedir,  Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Cemil İlbaş, Şehir Hastanesi Başhekimi Özgür Çelebi ile bir araya geldi. Ziyaretler kapsamında kurumlarda ve bağlı kuruluşlarda çalışan üyelerimizden yüz yüze edinilen bilgiler aktarıldı, sorunların çözümü için ortak stratejiler belirlendi.

Aksanoğlu’nun Erzurum temasları ve bilgilendirme toplantılarına Sendikamız Erzurum İl Başkanı Ebru Kılıç ile  Genel Merkez Teşkilatlanma Uzmanı Murat Bişkin ve temsilcilerimiz katıldılar.

ERZİNCAN’DA KURUM ZİYARETLERİ

Erzincan saha çalışması kapsamında kurumlarda çalışan üyelerle bilgilendirme toplantılarının ardından Erzincan İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Erkan Hirik ve Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muammer Doğan’ı ziyaret eden Genel Başkan Yardımcımız Aksanoğlu, kurumlarda personelin çalışma koşullarından ve pandemi şartlarından kaynaklanan sorunları iletti.

Aksanoğlu’nun Erzincan saha çalışmasına Sendikamız İl Başkanı Metin Bulut, HAK İŞ  İl Başkanı Harun Mutlu ve temsilcilerimiz de  eşlik etti.

IĞDIR’DA YOĞUN TEMASLAR

Saha çalışması kapsamında Iğdır’da yoğun temaslarda bulunan Sendikamız Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Aksanoğlu, Iğdır Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Dr. Caner Tazegün ile bir araya geldi. Müdürlüğe bağlı kurumlarda çalışan sosyal hizmet personelinin yaşadığı problemlerin dile getirildiği görüşmede, kurum-sendika ortaklığı ile yapılabilecek çalışmalar detaylı olarak görüşüldü.

Iğdır çalışması kapsamında Devlet Hastanesi çalışanları ve Karakoyunlu Rehabilitasyon Merkezi personeli ile bir araya gelen Aksanoğlu, bu kurumlarda çalışan işçilerin sorunlarını dinledi, sendikamızın imzaladığı  TİS hakkında bilgi verdi,  aykırı uygulamalar hakkında işçilerden bilgi aldı.

Üyelerle yaptığı görüşmenin ardından kurum yöneticileri ziyaret edildi. Aksanoğlu ve beraberindeki heyet Iğdır Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Raşit İlhan ve hastane yöneticileri ile görüştü, üyelerin çalışma koşullarından kaynaklanan problemler doğrudan kurum yöneticilerine iletildi. Çalışmalar kapsamında Iğdır Rehabilitasyon Merkezi Müdürü de ziyaret edildi.

Iğdır saha çalışması kapsamında  Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Aksanoğlu’na, HAK-İŞ Konfederasyonu  Erzurum İl Başkanı İsmet Tutulmaz, Erzurum İl Başkanımız Ebru  Kılıç ve temsilcilerimiz de eşlik ettiler.

KARS’TAKİ ÜYELERİMİZİ DİNLEDİK

Sendikamız Genel Başkan Yardımcısı  Yavuz Aksanoğlu Kars’ta yaptığı çalışmalar kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü ve Harakani Devlet Hastanesi çalışanı üyelerimizle bir araya geldi, bilgilendirme toplantıları düzenledi.

Özellikle Toplu İş Sözleşmesi’nde elde edilen kazanımların uygulamadaki durumlarının gözden geçirildiği toplantılarda, üyeler kurumlarında yaşadıkları özlük hakları ve çalışma koşullarından kaynaklı sıkıntılarını dile getirdiler.  Sorunları dinleyen Genel Başkan Yardımcısı  Aksanoğlu,  çözümü noktasında kurum yöneticileri  ile bir araya  geleceklerini  ve ortak çalışma yöntemlerinin istişare edileceğini söyledi. Bilgilendirme Toplantısında Sendikamız Teşkilatlanma Uzmanı Murat Bişkin de hazır bulundu.

Çalışmalar kapsamında Kars  İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Zakir Lazoğlu ve Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Doğan Yıldız’ı da ziyaret eden  Aksanoğlu,  ilde yaptığı  çalışmalar ve üyelerle yapılan istişare toplantıları hakkında bilgi verdi,  sorunların çözümü  ile ilgili çalışmalara sendika olarak her türlü desteğin verileceğini söyledi.

Genel Başykan Yardımcısı Yavuz Aksanoğlu ilde yaptığı ziyaretler kapsamında HAK-İŞ  Konfederasyonu ve  Hizmet  İş  Sendikası İl Başkanı Barış Üstebay’ı da ziyaret etti.

Aksanoğlu’nun Kars’ta yürüttüğü saha çalışmalarına Erzurum İl Başkanımız  Ebru  Kılıç, Hak-İş İl Başkanı Barış  Üstebay da destek verdi.

 

 

Bir yanıt yazın