GENEL BAŞKANIMIZ DEVLET SERT TARAFINDAN SAĞLIK BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANI SAYIN DR. ABDULVAHİT SÖZÜER’E ZİYARET

Y E N İ   H A M L E! 

(İLAVE TEDİYE ÜCRETİ, İKRAMİYE ALACAĞI, ÇOCUK YARDIMI, YEMEK YARDIMI, YOL YARDIMI, ÜCRET ZAMMI, BULAŞICI HASTALIK VE RİSK PRİMİ, KIDEM VE YILLIK İZİN) 

Sağlık Bakanlığına bağlı kurumlarda çalışmakta olan sendikamız üyesi personellerin kadroya geçiş sonrası kurumlarda mali açıdan yaşadıkları sorunlara ilişkin hazırlanan rapor Genel Başkanımız Sayın, Devlet Sert tarafından Sağlık Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Sayın Dr. Abdulvahit SÖZÜER’e yapılan ziyarette elden sunuldu.

Genel Başkanımız Sert, Strateji Geliştirme Başkanı Sayın Dr. Abdulvahit SÖZÜER’den, ‘’İlave Tediye Ücreti, İkramiye Alacağı, Çocuk Yardımı, Yemek Yardımı, Yol Yardımı, Ücret Zammı, Bulaşıcı Hastalık ve Risk Primi, Kıdem ve Yıllık İzin’’ sorunlarının ele alındığı raporun değerlendirilerek bu sıkıntıların giderilebilmesi ve çözüme kavuşturulması noktasında Sağlık Bakanlığına bağlı tüm kurum ve kuruluşlara uygulamaya ilişkin yazı (genelge) yazılmasının aciliyet arz ettiğini ifade etti.

 

 

 

Bir yanıt yazın