GENEL BAŞKANIMIZ SERT, ŞEHİT VE GAZİLERİ ANMA PROGRAMINA KATILDI

Sendikamız Öz Sağlık-İş Genel Başkanı Devlet Sert, HAK-İŞ’i bağlı Hizmet-İŞ Sendikası tarafından gerçekleştirilen “Şehit ve Gazileri Anma Programı”na katıldı.

Sert, programda, 15 Temmuz gazilerinden Bahtiyar Uğurlu’ya gazilik beratı ile Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı takdim etti.

Genel Başkanımız Sert, 15 Temmuz darbe girişiminin demokrasi tarihimiz açısından kara bir gün olduğunu ifade ederek, “Darbe girişimi başta Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın tavizsiz duruşu ve milletimizin iradesine sahip çıkmasıyla bertaraf edilmiştir. Bu topyekûn duruşta en ön saflarda yer alan arkadaşlarımızın bazıları şehitlik mertebesine erişmiş, bazıları da gazi ünvanına sahip olmuştur. Öz Sağlık-İş Sendikası olarak bütün şehit ve gazilerimizden onur ve gurur duyuyoruz. Allah onlardan razı olsun” dedi.

25 Ağustos 2016 tarihinde Ankara’da gerçekleştirilen programa Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çelik, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu üyesi Muharrem Özkaya ve Arnavutluk Kamu İdareleri ve Kamu Çalışanları Sendikası Genel Başkanı Entela Hysnellari, 15 Temmuz şehitlerinin yakınları ile gaziler ve aileleri katıldı.