81 İLDE YENİ YILA ÜYELERİMİZLE BİRLİKTE GİRDİK

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

2022 yılını üyelerimizle karşıladık.
81 ilde şube ve il başkanlarımız, yönetim kurulu üyelerimiz ve temsilcilerimiz yeni yıla üyelerimiz ve diğer sağlık personeli ile birlikte girdiler.
Sağlık Bakanlığı, Üniversite Hastaneleri ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı tüm kurum ve kuruluşlarda 31 Aralık 2021 akşamı görevde olan üyelerimizi yalnız bırakmadık.
Şube ve il başkanlarımız ile temsilcilerimiz Türkiye genelinde yılbaşı gecesi görevde olan üyelerimizi ve diğer sağlık ve sosyal hizmet işçilerini çalıştıkları birimlerde ziyaret ederek yeni yıllarını kutladılar.
2 yıldan bu yana yoğun pandemi mesaisi ile yorulan sağlık ve sosyal hizmet işçileri yılbaşı akşamı ÖZ SAĞLIK-İŞ Ailesine mensup olmanın ayrıcalığını yaşadılar.
Görevde oldukları için 2022 yılını ailelerinden ayrı karşılayan üyelerimizi  ve diğer sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarını ÖZ SAĞLIK-İŞ Teşkilatı yalnız bırakmadı, görevleri başında birimlerinde ziyaret edip ikramlarda bulundu.
Şube ve il başkanları ile yönetim kurulu üyelerini gece yarısı karşılarında bulan üyelerimiz, Genel Merkezimiz tarafından organize edilen yeni yıla birlikte girme organizasyonundan duydukları memnuniyeti ifade ederek teşekkür ettiler.