GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ DOĞAN, KOCAELİ’DE…

Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Doğan, Kocaeli’de kurum ve kuruluşları ziyaret etti, üyelerimizle bir araya geldi.
Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Doğan’a Kocaeli temaslarında Şube Başkanımız Sedat Balkan ile şube yönetimi eşlik etti.

ASH İL MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Kocaeli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kamil Tüylüoğlu’nu ziyaret ederek, il müdürlüğüne bağlı kurum ve kuruluşlarda görev yapan sosyal hizmet işçisi üyelerimizin sorun ve taleplerini paylaştı, çözüm önerilerimizi iletti.

GEBZE HUZUREVİ, KOCAELİ HUZUREVİ VE TAVŞANCIL HUZUREVLERİ ZİYARET EDİLDİ

Genel Başkan Yardımcımız Doğan’ın Kocaeli’deki bir diğer teması ise Gebze Huzurevi, Kocaeli Huzurevi ve Tavşancıl Huzurevi’nde oldu. Kurum ziyaretlerinde üyelerimizle toplantılar gerçekleştirerek sorunları yerinde tespit eden Genel Başkan Yardımcımız Doğan, üyelerimizin sorularına tek tek cevap vererek sendikamız çalışmaları hakkında bilgilendirdi.
Ardından Gebze Huzurevi Müdürü Büşra Işık, Kocaeli Huzurevi Müdürü Levent Ahmetoğlu’na da birer ziyaret gerçekleştiren Genel Başkan Yardımcımız üyelerimizin kurumda yaşadığı sorunlarını ve taleplerini aktardı.

ÇAYIROVA SEVGİ EVLERİNDE ÜYELERİMİZLE TOPLANTI YAPILDI

Çayırova Sevgi Evleri’nde üyelerimizle bilgilendirme toplantısı gerçekleştiren Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Doğan ve beraberindeki sendikamız heyeti, Kamu Çerçeve Protokolü sürecine ilişkin bilgilendirmede bulundu.

Doğan, bilgilendirme toplantısının ardından Kurum Müdürü Abdullah Örtlek’i de ziyaret etti.