GENEL KURULLARINI TAMAMLAYAN MERSİN 2, ERZURUM 2, ESKİŞEHİR 2, DİYARBAKIR 2, ve TRABZON 2 NO’LU ŞUBELERİMİZİN GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Genel Başkanımız Devlet Sert, 1. Olağan Genel Kurulunu tamamlayarak yeni dönem çalışmalarına başlayan Mersin 2 No’lu, Erzurum 2 No’lu, Eskişehir 2 No’lu, Diyarbakır 2 No’lu ve Trabzon 2 No’lu Şubelerimizin görev dağılımını gerçekleştirdi.

Genel Başkan Sert, Mersin 2 No’lu Şube Başkanımız Harun Özata, Erzurum 2 No’lu Şube Başkanımız Oktay Bağaçlı, Eskişehir 2 No’lu Şube Başkanımız Özmen Altay, Diyarbakır 2 No’lu Şube Başkanımız Sedat Uğurlu ve Trabzon 2 No’lu Şube Başkanımız Abdüsselam Başaran ile şube yönetimlerine yeni dönem görevlerinde başarılar diledi.

Başkan Sert ayrıca, kongrelerini tamamlayan şubelerimizden yeni dönem çalışmaları hakkında da bilgi aldı.
Şube başkan ve yönetimleri ile gerçekleştirilen toplantıda Genel Başkan Yardımcılarımız Mustafa Özüpek, Remzi Karataş, Süleyman Doğan ve Genel Sekreter Yardımcılarımız Yavuz Aksanoğlu ile Fadlı Erdem de katıldı.