GENEL BAŞKAN SERT, ARTVİN’DE ZİYARETLERDE BULUNDU

Sendikamız Genel Başkanı Devlet Sert, Şubemizin 1. Olağan Genel Kurulu için bulunduğu Artvin’de Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve Artvin Şube Başkanlığımızı ziyaret etti.

Genel Başkanımız Devlet Sert’e Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Doğan, Artvin Şube Başkanımız Bülent Kaşıkcı ve şube yönetimi, Trabzon Şube Başkanımız Engin Erbaşaran eşlik etti.

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Şubemizin 1. Olağan Genel Kurulu için Artvin’de bulunan Genel Başkanımız Sert ve beraberindeki sendikamız heyeti, Artvin Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nevim Öz ile bir araya gelerek İl Müdürlüğü’ne bağlı kurum ve kuruluşlarda görev yapan üyelerimizin yaşadığı sorunlar ve talepleri üzerine istişarede bulundu.

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

İl Sağlık Müdürü Op.Dr. Gürol Köroğlu’nu ziyaret eden Genel Başkanımız Devlet Sert, Sağlık işçisi üyelerimizin kurumlarda yaşadığı sorunları iletti, sendikamızın sorunların çözümüne yönelik çalışmaları hakkında bilgi verdi.

TEŞKİLATIMIZLA BİR ARAYA GELDİ

Artvin Şube Başkanlığımızı da ziyaret eden Genel Başkanımız Sert, Şube yönetimimiz, temsilci ve üyelerimizle bir araya geldi. Temsilci ve üyelerimizin sorularını dinleyerek tek tek cevap veren Genel Başkanımız Sert, şube yönetiminden ilde yürütülen sendikal faaliyetler hakkında bilgi aldı.