GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ DOĞAN’DAN TOKAT’TA BÜYÜK SAHA ÇALIŞMASI

Öz Sağlık-İş Sendikamız üyelerinin yanında olmaya, taleplerini dinleyip çözüm üretmeye devam ediyor.

Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Doğan, bu kapsamda Tokat’ta kurum ve kuruluşları ziyaret etti, üyelerimizle bir araya gelerek sorunları yerinde tespit etti.

Genel Başkan Yardımcımıza Tokat’ta ki saha çalışmasında Şube Başkanımız Faruk Çevik ile şube yönetimi eşlik etti.

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRÜ ZİYARET EDİLDİ

Genel Başkan Yardımcımız Doğan, Aile ve Sosyal Hizmetler Tokat İl Müdürü Kıymet Boztaş’ı ziyaret etti. Ziyarette il müdürlüğüne bağlı kurum ve kuruluşlarda görev yapan sosyal hizmet personeli üyelerimizin sorunlarına yönelik istişarelerde bulunuldu, sendikal çözüm önerilerimiz iletildi.

TOKAT HUZUREVİ’NDE ÜYELERİMİZLE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Temasları kapsamında Tokat Huzurevi’ni ziyaret eden Genel Başkan Yardımcımız Doğan ve beraberindeki sendikamız heyeti, farklı birimlerde görev yapan üyelerimizle bir araya geldi, sorunları dinleyerek tek tek cevap verdi.

Ayrıca Huzurevi Müdürü Üzeyir Kodan’ı da ziyaret ederek üyelerimizin talep ve sorunlarına yönelik istişarede bulundu.

BAKIM REHABİLİTASYON VE AİLE DANIŞMA MERKEZİ’NDE ÜYELERLE TOPLANTI YAPILDI

Tokat Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’nde üyelerimizle bir araya gelerek bilgilendirme toplantısı yapan Genel Başkan Yardımcımız, Kurum Müdür ve Müdür Yardımcılarını da ziyaret ederek sendikamızın sorunların çözümüne yönelik yürüttüğü sendikal faaliyetler hakkında bilgi verdi.

TURHAL ENGELSİZ YAŞAM BAKIM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ’NE ZİYARE

Turhal Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde görev yapan üyelerimize bir ziyaret gerçekleştiren Genel Başkan Yardımcımız Doğan, üyelerimizi birimlerinde ziyaret ederek yerinde çözüm çalışmaları gerçekleştirdi ve bilgilendirme toplantısı yaptı. Ayrıca Kurum Müdürü Adem Keskin’i de ziyaret etti istişarede bulundu.

ZİLE HUZUREVİ’NDE BİLGİLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI

Zile Huzurevi’nde görev yapan üyelerimizle bilgilendirme toplantısı yapan Genel Başkan Yardımcımız Doğan, sorularını cevapladı taleplerini dinledi. Daha sonra Kurum Müdürü Salih Gezer’e üyelerimizin taleplerini ve sorunlarını aktardı.

ŞUBE BAŞKANLIĞIMIZA ZİYARET

Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Doğan, saha çalışmasında bulunduğu Tokat’ta Şube Başkanımız Faruk Çevik ile şube yönetimini de ziyaret ederek ilde yürütülen sendikal faaliyetler hakkında istişarede bulundu.