GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ DOĞAN, SİNOP’LU ÜYELERİMİZ İÇİN SAHADAYDI

Sendikamız Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Doğan’ın saha çalışması Sinop ile devam ediyor.

Bu kapsamda Genel Başkan Yardımcımız Doğan, kurum ve kuruluşları ziyaret etti, üyelerimizle bir araya geldi, temsilciler toplantısına katıldı.

Genel Başkan Yardımcımız Doğan’a ziyaretlerinde Sinop Şube Başkanımız Esra Gelişli ile şube yönetimi eşlik etti.

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRÜ ZİYARET EDİLDİ

Genel Başkan Yardımcımı Doğan ve beraberindeki sendikamız heyetinin ilk durağı Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü oldu. İl Müdürü Zeki Yıldırım’ı ziyaret eden Genel Başkan Yardımcımız, ilde görev yapan sosyal hizmet personeli üyelerimizin yaşadığı sıkıntılar ve talepleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

GERZE VE SİNOP HUZUREVİ ZİYARET EDİLDİ

Gerze ve Sinop Huzurevini ziyaret ederek üyelerimizle bir araya gelen, birimlerinde ziyaret eden Genel Başkan Yardımcımız Doğan, Sinop Huzurevi Müdürü Seyit Bulak’ı da ziyaret ederek huzurevi bünyesinde görev yapan üyelerimizin çalışma koşulları ve talepleri hakkında istişarede bulundu.

SİNOP ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ ZİYARET EDİLDİ

Sinop Engelsiz Yaşam Merkezi’nde üyelerimizi çalıştıkları birimde ziyaret eden Genel Başkan Yardımcımız Doğan, Kurum Müdür Yardımcısı Cesur Demir’i de ziyaret ederek sendikamızın sorunların çözümüne ilişkin sunduğu öneriler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

ŞUBE BAŞKANLIĞIMIZA ZİYARET

Sinop Şube Başkanımız Esra Gelişli ile Şube yönetimini de ziyaret eden Genel Başkan Yardımcımız Doğan, ilde yürütülen sendikal faaliyetler hakkında bilgi aldı.