GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ DOĞAN, ÇORUM’DA…

Sendikamız Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Doğan’ın saha çalışması Çorum’da devam ediyor.

Genel Başkan Yardımcımız Doğan’a ziyaretlerinde Çorum Şube Başkanımız Hüsnü Aykan ile şube yönetimi eşlik etti.

ENGELSİZ YAŞAM BAKIM, REHABİLİTASYON VE AİLE DANIŞMA MERKEZİ ZİYARET EDİLDİ

Engelsiz Yaşam Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’ni ziyaret ederek üyelerimizle bir araya gelen Genel Başkan Yardımcımız, üyelerimizin sorularını dinleyerek tek tek cevap verdi, bilgilendirmede bulundu.

ÇEKOM’DA ÜYELERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ

Çorum ÇEKOM’da görev yapan üyelerimizi ziyaret eden Genel Başkan Yardımcımız Doğan, kurumda görev yapan üyelerimizle bilgilendirme toplantısı yaptı.

HUZUREVİ YAŞLI BAKIM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ ZİYARET EDİLDİ

Genel Başkan Yardımcımız Doğan ve beraberindeki sendikamız heyeti, Çorum Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde üyelerimizi görevleri başında ziyaret etti ve bilgilendirme toplantısı yaptı.

KAMİLE HACI AHMET AKDAĞ HUZUREVİ ZİYARET EDİLDİ

Kamile Hacı Ahmet Akdağ Huzurevi’ni ziyaret eden Genel Başkan Yardımcımız Doğan ve beraberindeki sendikamız heyeti, üyelerimizle bir araya gelerek sorularını cevaplandırdı.

13-18 YAŞ ERKEK ÇOCUK YURDU ZİYARET EDİLDİ

13-18 Yaş arası Erkek Çocuk Yurdu’nu ziyaret ederek kurumda görev yapan üyelerimizle bir araya gelen Genel Başkan Yardımcımız Doğan, üyelerimizle yaşadıkları sıkıntılarını görüştü, sendikal çalışmalarımızı anlattı.

TEMSİLCİLER TOPLANTISINA KATILDI

Çorum Şube Başkanlığımızı da ziyaret eden Genel Başkan Yardımcımız Doğan, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı kurumlarda görev yapan temsilci ve üyelerimizle bir araya gelerek bilgilendirme toplantısı düzenledi. Temsilcilerimizin sorularını yanıtladı, sendikamız çalışmaları hakkında bilgi verdi.