SENDİKAMIZ ÜYELERİNİN ÇOCUKLARINDAN GAZZELİ KARDEŞLERİNE “23 NİSAN MEKTUBU”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Sendikamız Genel Merkezi’nde  Genel Başkanımız Devlet Sert’in misafiri olan üyelerimizin çocukları, Gazzeli  kardeşlerine ulaştırmak üzere  hazırladıkları mektubu  ilettiler, “Savaş son bulsun. Hep birlikte büyüyelim” mesajı verdiler.

Ankara’daki kurum ve kuruluşlarda görev yapan üyelerimizin çocukları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Sendikamız Genel Merkezi’nde Genel Başkan Devlet Sert’in misafiri oldular.

Üyelerimizin çocukları Gazzeli kardeşlerine yazdıkları bir mektubu da beraberlerinde getirerek, ulaştırılması için Genel Başkanımız Devlet Sert’e verdiler.

Ziyaret sırasında kreş, anaokulu ve ilkokul çocuklarından oluşan grup adına Gazzeli kardeşlerine yazdıkları mektubu iki öğrenci birlikte okudu.

GENEL BAŞKAN SERT ÇOCUKLARLA TEK TEK İLGİLENDİ

23 Nisan ve Barış Manço şarkıları eşliğinde kendileri için süslenen salonda bir araya gelen üyelerimizin çocukları Genel Başkan Devlet Sert’e sevgi gösterisinde bulundular.

“Devlet Amca seni çok seviyoruz” diyerek Genel Başkan Sert’e sarılan çocuklar, Öz Sağlık-İş Sendikası’nın kendileri için hazırlamış olduğu program için de teşekkürlerini ilettiler.

Katılan tüm çocuklarla tek tek tanışan ve sohbet eden Genel Başkan Devlet Sert, “Siz bizim umudumuz, geleceğimiz, yarınlarımızsınız. Öz Sağlık-İş Sendikası sadece anne-babalarınızın değil, sizlerin de yuvası. Ne zaman yolunuz buradan geçerse Devlet Sert amcanızı ziyaret gelin, çok mutlu olurum” dedi.

ÇOCUKLARA ÖZEL BAYRAM İKRAMI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla sendikamızı ziyaret eden üyelerimizin çocuklarına bayrama özel ikramlarda bulunuldu. Genel Başkanımız Devlet Sert, kreş ve anaokulu öğrencisi minik üyelerimize yemeklerini elleriyle yedirdi.

Öz Sağlık-İş’in minik üyeleri için hazırlanan program fotoğraf çekimi ve çocuklara hediye takdimi ile sona erdi.

GAZZELİ KARDEŞLERİNE MEKTUPLA SESLENDİLER

Program sırasında Gazze’ye ulaştırılmak üzere Genel Başkan Devlet Sert’e birer mektup veren üyelerimizin çocuklarından ikisi mektubu okudu.

“Sevgili Gazzeli Kardeşim” diye başlayan mektupta şu satırlara yer verildi:

“ Biz Türkiye’de bulunan Öz Sağlık-İş Sendikası üyelerinin çocukları, siz Gazzeli çocukların kardeşiyiz.

Sizin yaşadığınız bu kötü günleri ülkemizden izlerken hepimiz sizler için çok üzülüyoruz.

Yanınızda olamadığımız için, ya da siz bizim yanımızda olamadığınız için bu üzüntümüz daha da artıyor.

Sizin tepenize düşen bombalar bizi de korkutuyor,

Sizin dizinizden akan kan, bizim de canımızı acıtıyor,

Sizin bulamadığınız yiyecekleri yerken bizim de boğazımız düğümleniyor.

Ama çocuk kalbimizle, size yapılan bu kötülüklerin durması için Allah’a dua ediyoruz.

Bugün bizim bayramımız, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı.

Biz bu bayramı her yıl daha neşeli daha coşkulu kutluyorduk.

Ama bu yıl siz Gazzeli çocukların, kardeşlerimizin yaşadığı bu korkunç olaylar yüzünden sevincimiz yarım, heyecanımız yok.

Ama bizler YARINIZ…

Bizler GELECEĞİZ…

Bizler hem ülkemizin, hem Müslüman dünyanın, hem de tüm insanlığın UMUDU OLACAĞIZ.

Barış içinde, huzur içinde, güven içinde birlikte yaşayacağımız bir dünya için  GAZZELİ ÇOCUKLAR DA BÜYÜYEBİLSİN istiyor, sizlere kucak dolusu sevgilerimizi gönderiyoruz.”