GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ DOĞAN, BURSA’LI ÜYELERİMİZ İÇİN SAHADAYDI

Sendikamızın Türkiye genelinde yürüttüğü saha çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Doğan Bursa’da teşkilatımızı ziyaret etti, kurum ve kuruluşları ziyaret ederek temsilci ve üyelerimizle toplantılar düzenledi.

ASH İL MÜDÜRÜ ZİYARET EDİLDİ

Bursa’da geniş saha çalışmasında bulunan Genel Başkan Yardımcımız Doğan, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bursa İl Müdürü Faruk Uysal’ı ziyaret etti.

Ziyarette il müdürlüğüne bağlı kurum ve kuruluşlarda görev yapan üyelerimizin ilde yaşadığı sıkıntılar görüşülerek sendikamızın çözüm önerileri iletildi.

Genel Başkan Yardımcımız Doğan’a Bursa Şube Başkanımız İskender Çalışkan ile şube yönetimi eşlik etti.

TEMSİLCİLER TOPLANTISI YAPILDI

Bursa Şube Başkanlığımızı ziyaret eden Genel Başkan Yardımcımız Doğan, burada hem Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı olarak görev yapan temsilcilerimizle, hem de Uludağ Üniversitesi görev yapan temsilcilerimizle ayrı ayrı bilgilendirme toplantısı yaptı. Toplantıda, temsilcilerimizi sendikamızın çalışmaları hakkında bilgilendiren Genel Başkan Yardımcımız Doğan, sorularını dinleyerek tek tek cevapladı.

HASAN ÖZTİMUR HUZUREVİ ZİYARET EDİLDİ

Hasan Öztimur Huzurevini de ziyaret ederek üyelerimizle bir araya gelen Genel Başkan Yardımcımız Doğan, üyelerimizi görev yerlerinde ziyaret etti, sorunlarını ve taleplerini dinledi. Daha sonra Kurum Müdürü Erkan Kılıç ile bir araya gelerek istişarede bulundu.

OVAAKÇA ÇODEM’DE ÜYELERİMİZLE BİR ARAYA GELDİGenel Başkan Yardımcımız Doğan, Ovaakça ÇODEM’ de görev yapan üyelerimizle bir araya gelerek bilgilendirme toplantısı yaptı.

Kurum Müdürü Nazım Kotan’ı da ziyaret eden Genel Başkan Yardımcımız Doğan, üyelerimizin talep ve sorunlarını iletti.

SIRAMEŞELER ÇOCUK EVLERİ SİTESİ ZİYARET EDİLDİ

Bursa’da saha çalışmasında bulunan Genel Başkan Yardımcımız Doğan’ın sonraki durağı Sırameşeler Çocuk Evleri Sitesi oldu. Sırameşeler Çocuk Evleri Sitesi’nde Kurum Müdürü Yusuf Yağcı’yı ziyaret eden Genel Başkan Yardımcımız Doğan ve beraberindeki sendikamız heyeti, üyelerimizin sorunlarına yönelik görüşmelerde bulundular.

Aynı zamanda kurumda görev yapan üyelerimizle de bir araya geldiler.